ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Νέος γενικός αρχηγός στην Καστοριά ο Στέργιος Αργυρός (δηλώσεις)

Ο Στέργιος Αργυρός είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός της Καστοριάς, για την νέα περίοδο. Ο Στέργιος, που είναι ο ένας από τους δύο γιούς του αείμνηστου «Τάκαρου», αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε, από την διοίκηση του κ. Ρήμου κι είναι έτοιμος πλέον να ασκήσει τα καθήκοντα του, από αυτό το νευραλγικό πόστο της ομάδας.
Η παρουσία του Στέργιου Αργυρού στην Καστοριά συνδέει, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το ένδοξο παρελθόν της, με το παρόν και θέτει τα εχέγγυα για να υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον.
Ο Στέργιος Αργυρός, που είναι γεννημένος στις 12/11/1977, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καστοριάς, όπως κι ο αδελφός του Γιώργος, ακολουθώντας και οι δύο, τα χνάρια του πατέρα τους. Παραθέτουμε τα στατιστικά του παρακάτω:
1997-1998 Β Εθνική 20 συμμετοχές 2 γκολ
1998-1999 Γ εθνική 18 συμμετοχές 2 γκολ
2001-2002 Δ Εθνική 14 συμμετοχές
Μετά τη συμφωνία με την διοίκηση της Καστοριάς, ο νέος πλέον Γενικός της Αρχηγός Στέργιος Αργυρός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Καστοριά να υπηρετήσω την ομάδα από ένα άλλο πόστο, αυτό του Γενικού Αρχηγού. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος και θα προσπαθήσω κι εγώ από την δική μου μεριά να βοηθήσω έτσι, ώστε η ομάδα να πετύχει στους στόχους της για τη νέα χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι ο πατέρας μου θα καμαρώνει από εκεί ψηλά και θα είναι πάντοτε δίπλα και σε μένα, αλλά και στην Καστοριά. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ομάδας και τον πρόεδρο Σάκη Ρήμο κι υπόσχομαι να μην διαψεύσω τις προσδοκίες τους».

Back to top button