ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

10ο Rally Greece Offroad: Στο Βίτσι μεταφέρεται αύριο η δράση (πρόγραμμα )

Στο Βίτσι μεταφέρεται αύριο Παρασκευή 16 Ιουνίου η δράση με δύο Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους περίπου 156 χιλιομέτρων. Το αυριανό πρόγραμμα του 10ου Rally Greece Offroad περιλαμβάνει την Ειδική Διαδρομή «Λέχοβο 1» μήκους 72,75 χιλιομέτρων που θα πραγματοποιηθεί 2 φορές. Αμέσως μετά, στις 9:50, θα ξεκινήσει η δεύτερη Ειδική Διαδρομή «Μαυρόκαμπος 1» μήκους 83,93 χιλιομέτρων που επίσης θα επαναληφθεί το μεσημέρι. Μόλις ολοκληρώσουν και τις δύο πρωινές διαδρομές οι αγωνιζόμενοι θα επιστρέψουν στο Άργος Ορεστικό και το service park για τυχόν επισκευές και ξεκούραση και μετά θα κατευθυνθούν εκ νέου στην εκκίνηση της πρώτης Ειδικής Διαδρομής.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα: 

Στις 07:00 όλα τα αγωνιστικά οχήματα θα εκκινήσουν από το χώρο του Service Park στο Άργος Ορεστικό για να πραγματοποιήσουν την πρώτη Ειδική Διαδρομή «Λέχοβο 1» μήκους 72,75 χιλιομέτρων.

Στις 9:50 ξεκινά η δεύτερη Ειδική Διαδρομή «Μαυρόκαμπος 1» μήκους 83,93 χιλιομέτρων.

Στις 15:30 οι αγωνιζόμενοι του FIA Cross Country Bajas European Cup θα επαναλάβουν τις δύο ειδικές διαδρομές. Οι συμμετέχοντες στους Εθνικούς Αγώνες θα επαναλάβουν μόνο την Ειδική Διαδρομή Λέχοβο 1.

Υπενθυμίζουμε ότι το 10ο RALLY GREECE OFFROAD προσμετρά στα ακόλουθα έπαθλα:

– FIA Cross Country Bajas European Cup

– Ιταλικό Πρωτάθλημα Cross Country Rallies

– Ελληνικό Αγώνα Cross Country Rally 

 

Back to top button