Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Διήμερο εκδηλώσεων από τους Φίλους Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού (πρόγραμμα – παράκληση)

Η ετήσια μουσική συναυλία μας στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης (απέναντι από το Λύκειο) στο Άργος Ορεστικό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου και Κυριακή 2 Ιουλίου 2023.
Παρακαλούμε όλους τους μοτοσυκλετιστές που θα παρεβρεθούν στην εκδήλωση μας να συμμορφώνονται με τον Κ.Ο.Κ. και να έχουμε σωστή και υπεύθυνη οδική συμπεριφορά.
Να αποφύγουμε ότι δημιουργήσει δυσμενή σχόλια (σούζες, κόντρες, κ.τ.λ.).
Σκοπός μας είναι να προβάλουμε την πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική και ταξιδιωτική εικόνα του μοτοσυκλετισμού, σεβόμενοι τον αναβάτη, τον περίγυρο μας και την ασφάλεια όλων.
Επίσης να καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για να αλλάξει η εντύπωση που υπάρχει στην κοινή γνώμη για τους μοτοσυκλετιστές, καθώς και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των κατόχων και φίλων της μοτοσυκλέτας και των αρχών.
Να έχουμε όλοι υπόψιν μας ότι η εκδήλωση γίνεται με φιλανθρωπικό σκοπό, όλα τα χρήματα της εκδήλωσης θα δοθούν στην Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία απαρτίζεται από 1 Αντιδήμαρχο, 2 Δημοτικούς Συμβούλους, εκπρόσωπο Φιλοπτώχου Άργους Ορεστικού, εφημέριο εκκλησίας Άγίας Παρασκευής, εφημέριο εκκλησίας Αγίου Νεκταρίου και εκπρόσωπο Φίλων Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού.
Σας περιμένουμε όλους κοντά μας να διασκεδάσουμε και να περάσουμε τέλεια.

 

Back to top button