ΑθλητικάΚαστοριά

Πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας Κ-14 της Καστοριάς στο τουρνουά του Βόλου (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Ικανοποίησε η ομάδα Κ-14 της Καστοριάς, στο τουρνουά του Βόλου. Παρά το γεγονός ότι στους τρεις αγώνες που έδωσε έφερε μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα, εν τούτοις η παρουσία της σκόρπισε χαρά κι αισιοδοξία.
Κι αυτό γιατί στο πρώτο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή έχασε στο 90΄, στο δεύτερο παιχνίδι κέρδιζε μέχρι το 87΄ κι από λάθος του διαιτητή της αναμέτρησης που δεν υπέδειξε πεντακάθαρο φάουλ υπέρ του Νανά, δέχθηκε την ισοφάριση (1-1)
Συγκεκριμένα, στο πρώτο παιχνίδι, που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής Βόλου, οι νεαροί μας παίκτες, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ (2-0), εντούτοις κατάφεραν με δύο (2) γκολ του Αντώνη Μαυροδήμου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, αλλά δέχθηκαν το γκολ στο τέλος της συνάντησης (90΄), που τους στέρησε να πανηγυρίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε την Τρίτη το πρωί, με τον Ιωνικό, η ομάδα μας προηγήθηκε στο 20΄με γκολ του Χατζή, κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 87΄ , όταν ο διαιτητής δεν υπέδειξε, εντελώς λανθασμένα, ένα σκληρό κι αντιαθλητικό φάουλ υπέρ του Νανά και στην συνέχεια της φάσης δέχθηκε την ισοφάριση. Το παιχνίδι διακόπηκε προς στιγμή, λόγω της σύρραξης, που δημιουργήθηκε μεταξύ των παικτών, από την άδικη απόφαση του ρέφερι, όμως τα πνεύματα ηρέμησαν, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που έγινε την Τρίτη το απόγευμα, η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ηλυσιακό, τον οποίο και νίκησε με το εμφατικό 5-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Αντώνης Μαυροδήμος (2), Γιώργος Παύλου (2) και Κωνσταντίνος Χατζής.
Την ομάδα μας της Κ 14 κοούτσαρε ο Αντώνης Νικολαΐδης, ενώ συνόδεψαν την αποστολή οι Γιάννης Αναστασίου, Γιάννης Τσοτσούλας και Μάκης Δόλλας.
Kastoria FC the official
 

 

Back to top button