Ελλάδα

«Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών»: Διασφαλισμένη επαγγελματική αποκατάσταση

Από το 2019 στο TEENS λειτουργούν τμήματα ενηλίκων, τα οποία  απευθύνονται σε όλους και όλες, που επιθυμούν να ακολουθήσουν το ναυτικό  επάγγελμα ως αξιωματικοί γέφυρας ή μηχανής. Πρόκειται για μία  ολοκληρωμένη πρόταση Ναυτικής Εκπαίδευσης η οποία δίνει στους  ενδιαφερόμενους όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά εφόδια που χρειάζονται  για να ακολουθήσουν το όνειρό τους, ως σύγχρονοι Αξιωματικοί του Εμπορικού  Ναυτικού.

Όσοι φοιτούν στα Τμήματα Ενηλίκων του εκπαιδευτηρίου, παρακολουθούν και συμμετέχουν μόνο στα μαθήματα του τομέα και της  ειδικότητας που έχουν επιλέξει για δύο (2) σχολικά έτη και αποφοιτώντας  αποκτούν Πτυχίο Ειδικότητας Πλοιάρχου Ε.Ν. ή Μηχανικού Ε.Ν. ή  Ηλεκτρολόγου / Ηλεκτρονικού, έχοντας με αυτόν τον τρόπο πρόσβαση στην  αγορά εργασίας (Πτυχίο επιπέδου 4).

Στον Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων ως κάτοχοι του πτυχίου και  ολοκληρώνοντας την απαιτούμενη θαλάσσια υπηρεσία και την φοίτηση σε  ειδικό σχολείο αποκτούν δίπλωμα Γ΄ τάξεως, ειδικότητας Πλοιάρχων Ε.Ν. και Μηχανικών Ε.Ν. με δυνατότητα ανέλιξής τους σε Πλοίαρχο και Μηχανικό Α’  τάξης.

Στον Τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού αποκτούν πτυχίο  ειδικότητας Ηλεκτρολόγου ή Ηλεκτρονικού και ολοκληρώνοντας την  απαιτούμενη θαλάσσια υπηρεσία αποκτούν το δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου  Εμπορικού Ναυτικού.

Οι μαθητές έχουν την επιλογή, αφού ολοκληρώσουν τα σωστικά και  βγάλουν το ναυτικό τους φυλλάδιο, να ξεκινήσουν τη θαλάσσια υπηρεσία τους  κατά την διάρκεια της φοίτησής του (εντός της καλοκαιρινής περιόδου).

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης των ενήλικων μαθητών, πραγματοποιούνται  πληθώρα επιμορφωτικών σεμιναρίων από στελέχη του Ομίλου Εταιρειών  Τσάκου, τόσο για τις ειδικότητες των Πλοιάρχων / Μηχανικών, όσο και για την  ειδικότητα Ηλεκτρολόγου – Ηλεκτρονικού

ΤΣΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 

Στοιχεία Επικοινωνίας 

Διεύθυνση: Αεροπόρου Χρήστου Ροδοκανάκη 38, 82100, Χίος Τηλέφωνο: 22710 85010

Email: [email protected]

Facebook: Teens

Site: https://teenschool.gr

Back to top button