ΕκδηλώσειςΚαστοριά

“Κλασικά στη Λίμνη”: 1η Έκθεση Ιστορικών Οχημάτων

Οκτώ μήνες από την ίδρυσή της και μόλις τρεις μήνες μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της Έκθεσης Φωτογραφίας, η Ο.ΚΛ.Ο.Κ περνάει στην “επόμενη πίστα”.

Η πρώτη Έκθεση Κλασικών Οχημάτων στην πόλη της Καστοριάς είναι γεγονός! Πρόκειται για ένα μονοήμερο event πλάι στη λίμνη σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, το χώρο στάθμευσης της Αντιπεριφέρειας. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 2 Ιουλίου, ξεκινά στις 11 το πρωί και λήγει στις 8 το βράδυ. Συνδιοργανωτές είναι η Αντιπεριφέρεια και ο Δήμος Καστοριάς.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν περισσότερα από πενήντα κλασικά οχήματα με δύο και τέσσερις τροχούς, παρατεταγμένα σε χρονολογική σειρά, υπό τον ήχο της μουσικής που πιθανότατα άκουγαν οι σχεδιαστές τους.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν ανθρώπους με το ίδιο χόμπυ από διάφορα μέρη της Βόρειας, Κεντρικής και Δυτικής Ελλάδας. Θα έχουν την ευκαιρία να αναπληρώσουν τις χαμένες θερμίδες τους στο χώρο του catering και να θαυμάσουν την ομορφιά της πόλης μέσα από το καραβάκι. Θα απονεμηθούν βραβεία στο παλαιότερο όχημα καθώς και στην πιο μακρινή συμμετοχή, ενώ θα υπάρξει μέριμνα και για τους μικρούς μας φίλους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές εδώ.

Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια όμορφη μέρα ζωντανεύοντας τις αναμνήσεις μας!

 

Back to top button