Καστοριά

Άγης Τζηκαλάγιας: Συνάντησα αδιαφορία και βρήκα κλειστές πόρτες

Ερχόμενος σήμερα το απόγευμα από Θεσσαλονίκη για λίγες ώρες στην αγαπημένη μου Καστοριά, για να ασκήσω το ιερό δημοκρατικό δικαίωμα της ψήφου και να συμμετέχω στην ανάδειξη της μοναδικής κατά την γνώμη μου Κυβέρνησης που μπορεί να οδηγήσει την χώρα μπροστά.
Από την άλλη ένιωσα την ανάγκη και την υποχρέωση να συμμετέχω για άλλη μια φορά ως εκλογικός αντιπρόσωπος του κόμματος της Ν.Δ. και είχα την διάθεση να συνεισφέρω παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα.
Αντί για αυτό όμως συνάντησα αδιαφορία από την τοπική ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς , μιας και δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει σχετικά για την μη τοποθέτηση μου εν τέλει στο εκλογικό τμήμα που είχα οριστεί εξ αρχής.
Όταν πέρασα τελικά το απόγευμα από τα γραφεία βρήκα κλειστές πόρτες….
Ο εγωισμός και η αλαζονεία δεν θα είναι καλοί σύμβουλοι στην δεδομένη επιτυχημένη επόμενη θητεία της Κυβέρνησης του Κυριάκος Μητσοτάκης και είμαι σίγουρος πως θα απομονωθούν εν τη γενέσει τους.
Με τις υπέροχες αναμνήσεις να κατακλύζουν το μυαλό και την ψυχή μου από το 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς ,που είχα την χαρά να είμαι μαθητής εύχομαι για το καλό του τόπου να έρθει ισχυρό νικηφόρο αποτέλεσμα για την παράταξη της Ν.Δ. και της Πατρίδας μας…!
Από το Facebook του Άγης Τζηκαλάγια

 

 

Back to top button