Ελλάδα

Αλόννησος: Γάμος στο βυθό – Πρωτότυπο “υποβρύχιο κάλεσμα” από το δήμο (εικονες)

Εντυπωσιάζουν στην Αλόννησο οι υποβρύχιες φωτογραφήσεις γάμου στο πλαίσιο των  γαμήλιων τελετών  που διοργανώνει ο Δήμος στον βυθό του νησιού. «Εμπλουτίζουμε το κάλεσμα μας για επίσκεψη στην Αλόννησο με πρωτοβουλίες που  φέρνουν τους ταξιδιώτες πιο κοντά στη φύση, σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Σημειώνεται πως ο πρώτος υποβρύχιος γάμος πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα υπηρεσία για την οποία ήδη υπάρχει ζήτηση για προγραμματισμό νέων γάμων στο εξωτικό νησί των Σποράδων το φετινό καλοκαίρι.

Αλόννησος: Γάμος στο βυθό – Πρωτότυπο “υποβρύχιο κάλεσμα” από το δήμο

«Προκειμένου να δώσουμε το κίνητρο στα νέα ζευγάρια να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο βυθό μας, έχουμε συνεννοηθεί με καταδυτικά κέντρα του νησιού ώστε να παρέχονται δωρεάν ο καταδυτικός εξοπλισμός καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα εκπαίδευσης στους μελλόνυμφους. Ο υποβρύχιος γάμος είναι μια βιώσιμη μοναδική εμπειρία με μηδαμινά κόστη. Η ανταπόκριση των ζευγαριών είναι ενθαρρυντική και δικαιώνει την προσπάθεια μας για τη δημιουργία μιας νέας γαμήλιας αγοράς»,  δήλωσε ο κ. Βαφίνης.

Συμπληρωματικά με τους υποβρύχιους γάμους ή και ανεξάρτητα από τον τύπο  του γάμου, ο προορισμός ενθαρρύνει και τη διεξαγωγή υποβρύχιων γαμήλιων φωτογραφίσεων, καθώς τα αποτελέσματα από το πρώτο “άλμπουμ” υποβρύχιου γάμου ξεχωρίζουν https://mega.nz/folder/1d0UgbIT#Dq5BoS7FJd_t0HPmvaI1wA.

Αλόννησος: Γάμος στο βυθό – Πρωτότυπο “υποβρύχιο κάλεσμα” από το δήμο

ertnews.gr

Back to top button