Καστοριά

Άκης Τσούκας: Από σήμερα ξεκινάει ο αγώνας της παράταξής μας “ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ”

Με την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η χώρα μας  έχει πλέον μία ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα διαχειριστεί την πορεία της για τα επόμενα χρόνια.

Από σήμερα και ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, ξεκινάει και  ουσιαστικά ο αγώνας  και η προσπάθεια της παράταξής μας “ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ”,   για να σας παρουσιάσουμε τις θέσεις, τις αρχές,  το πρόγραμμά,  τους στόχους,  τις ιδέες,  τις προτάσεις και τα οράματά μας για το αύριο της Καστοριάς.

Με ειλικρίνεια και εντιμότητα, είμαστε βέβαιοι ότι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και θα μας τιμήσετε επιλέγοντας μας να υπηρετήσουμε τον τόπο ως η Νέα Δημοτική Αρχή.

Έχουμε την ικανότητα και τη γνώση για να συνεργαστούμε  αποτελεσματικά με τη νέα κυβέρνηση με σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και πίστη στις δυνατότητες της πόλης μας.

Καλούμαστε με ενεργή και δημιουργική διεκδίκηση να απαιτήσουμε την στήριξη που αξίζουμε για την ανάπτυξη της Καστοριάς, για την ευημερία των κατοίκων της και για την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της.

Είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ, να προσελκύσουμε επενδύσεις και να διεκδικήσουμε χρηματοδοτήσεις με σχέδια ανάπτυξης και στρατηγικές που θα προωθήσουν την περιοχή μας, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τους συμπολίτες μας.

Με την δική σας εμπιστοσύνη, οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε και εγγυόμαστε πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εκμεταλλευτούμε θετικά   την νέα πολιτική συγκυρία προς όφελος της Καστοριάς.

Στα χέρια όλων μας βρίσκεται η τύχη του Δήμου μας. Ας δουλέψουμε όλοι μαζί, για να κερδίσουμε με αξιοπρέπεια και θάρρος αυτά  που αξίζουν στην ιδιαίτερη πατρίδα μας και να συμβάλλουμε ο καθένας με τον τρόπο του στην ανάπτυξη και την πρόοδο της.

Άκης Τσούκας

Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς

Back to top button