ΚαστοριάΝεστόριο

Κοσμάς Βαρσάμης: “Δώσαμε έναν ωραίο αγώνα και καταφέραμε την επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης στα ποσοστά του 2012”

Με αφορμή την χθεσινή ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης Θα ήθελα να συγχαρώ την ΝΔ για την καθαρή νίκη τους στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και να ευχηθώ να επιτύχουν στο έργο τους για το καλό της κοινωνίας και της πατρίδας.
Σε ο τι αφορά στην παράταξη μου δώσαμε έναν ωραίο αγώνα και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις και καταφέραμε την επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης σε ποσοστά της περιόδου του 2012, αποκτώντας πολιτική επιρροή μιας σημαντικής και ανερχόμενης πολιτικής δύναμης.
Το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ, που βγαίνει ακόμα πιο ενισχυμένο από τις κάλπες θα αποτελέσει μια σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση ευθύνης και δημιουργικότητας με στόχο να εξελιχθεί στην εναλλακτική προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης που χρειάζεται ο τόπος.
Το επόμενο στοίχημα μας θα είναι η εκλογική διαδικασία για το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο σε ένα χρόνο.
Όσον αφορά στα τοπικά αποτελέσματα της Περιφέρειας της Καστοριάς στις κάλπες του Μαΐου ανεβάσαμε σχεδόν κατά 2 μονάδες το ποσοστό μας μετά από σκληρό αγώνα και έχοντας να αντιμετωπίσουμε από την μια το δίλημμα περί της δήθεν διεκδίκησης από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της έδρας σε μια Καστοριά πια μονοεδρική (επιχείρημα που δεν μπορούσε να σταθεί στις 2ες κάλπες) αλλά και τα ιστορικά υψηλά ποσοστά της ΝΔ από την άλλη στην περιοχή.
Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα από καρδιάς τους συντοπίτες μου της Καστοριάς που ανταποκρίθηκαν γενναιόδωρα στο κάλεσμα μας στις 2ες εκλογές στις 25 Ιουνίου ανεβάζοντας το τοπικό ποσοστό μας κατά τρεις μονάδες σε σχέση με τον Μαΐο έχοντας πια ποσοστά σχεδόν ίδια με τα πανελλαδικά. Οι 5 μονάδες ανόδου σε σχέση με το 2019 είναι γεγονός.
Δεσμευόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.
Αυτός ο αγώνας και από την δική μου μεριά, μου αφήνει την ικανοποίηση της επιτυχίας και ότι έκανα το καθήκον μου για την πατρίδα, την Καστοριά μας και την παράταξη.
Από την Κυριακή το βράδυ έχω την συνείδηση μου ήσυχη και θα είμαι παρών στην προσπάθεια που οφείλουμε να κάνουμε για την Καστοριά μας που βιώνει εποχές εξαιρετικά δύσκολες.
Σας ευχαριστώ
Κοσμάς Βαρσάμης

Back to top button