ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Μπάμπης Μπατσάρας: Η πορεία από τις «Τρεις Μαρίες» στο Tralala και το Bsevents


Ο Μπάμπης Μπατσάρας ξεκίνησε την καριέρα του ως Dj από την αρχή της δεκαετίας του 90’ παίζοντας στα μεγάλα bar και club της Καστοριάς και ευρύτερα.
Ο Μπάμπης έπαιξε για πρώτη φορά μουσική με βινύλια στο καλύτερο club της πόλης τις «3 Μαρίες» και συνέχισε σε όλο και πιο μεγαλύτερα μαγαζιά όπως ειναι το Βαρελάδικο, το Cofeé bar Cozi,voila club ,ξυλουργείο club , το Οnar club, το Privilege, το Tequila bar στο χώρο του River party, το Lago cafeé-bar, το Domus club, το Senso summer club, το Boudoir club, το Deluxe club στην Κατερίνη, το Αποκάλυψη στην Κοζάνη κ.α.

Ταυτόχρονα, άρχισε και την καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός το 1991 στο Radio Καστόρια 93.0fm, το 1993 στο C fm 97,5 και το 1998 στον Astra 99,2 FM όπου στην εκπομπή του παρουσίαζε όλο το φάσμα των μουσικών ρευμάτων της εποχής αλλά κυρίως έδινε βάρος στις ελληνικές επιτυχίες, αλλά ήταν και υπεύθυνος προγράμματος για αρκετά χρονιά.
Με το πέρας της δεκαετίας του ’90, απέκτησε περισσότερη εμπειρία μέσα από την δουλειά του αλλά αποκόμισε και γνώσεις πάνω στην μουσική βιομηχανία και από την 10χρονη προϋπηρεσία στο δικό του τοπικό δισκάδικο.
Δεν αρκέστηκε όμως μόνο στο ραδιόφωνο, αφού το 2000 άρχισε να κινείται και στο χώρο της τηλεόρασης, ξεκινώντας την εκπομπή Tamam και μετά το Tralala με συνεντεύξεις και υλικό από τους περισσότερους καλλιτέχνες του μουσικού και τηλεοπτικού χώρου. Η εκπομπή καλύπτει σήμερα όλη την βόρειο Ελλάδα και την Ήπειρο αλλά έχει και την δυνατότητα προβολής σε όλη την Ελλάδα μέσω του ΟΤΕ TV. Επίσης ο Μπάμπης συνεχίζει την πορεία της καριέρας του προσθέτοντας και άλλες εκπομπές το θάρρος η αλήθεια,
Και μια νέα εκπομπή το BampY NIGHT στη Βεργίνα TV και μέσω ΟΤΕ TV που έχει ήδη κατακτήσει Ελλάδα & Κύπρο τους τηλεθεατές!
Επίσης ο Μπάμπης Μπατσάρας μπορεί να στηρίξει μουσικά κάθε είδους εκδηλώσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συνεργασία του εδώ και 5 χρονιά με την Cyta Hellas σταθερή τηλεφωνία Κύπρου(μουσική κάλυψη και παρουσίαση υπηρεσιών). Επίσης ήταν animator στα Μακεδονικά ζαχαρώδη Camelot και κάνει και παρουσιάσεις επιδείξεις μόδας στην βόρεια Ελλάδα.
Τέλος δημιούργησε και την https://www.bsevents.gr/ μουσικές εκδηλώσεις-event με τον Αντώνη Σαλο.

Back to top button