Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Δυτ. Μακεδονία: 7,3% των μαθητών αρίστευσαν – Οι πρώτοι σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώθηκαν την Πέμπτη 29-06-2023 οι βαθμολογίες των υποψηφίων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Βάσει των στοιχείων που τέθηκαν υπόψη μας από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας ποσοστό 7,3% των μαθητών/μαθητριών αρίστευσαν. Την υψηλότερη βαθμολογία στα ΓΕ.Λ. της Π.Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας συγκέντρωσε μαθήτρια του 2ου ΓΕ.Λ. Κοζάνης της κατεύθυνσης Θετικών Σπουδών με 19.260 μόρια και στα ΕΠΑ.Λ. μαθήτρια του ΕΠΑ.Λ. Σιάτιστας του τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας με Μ.Ο. βαθμολογίας 19,45.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει όλους τους υποψηφίους/όλες τις υποψήφιες για την προσπάθειά τους, ευχόμαστε πάντα να προοδεύουν στη ζωή τους και εφιστούμε την προσοχή τους στην επιλογή των Σχολών κατά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, ώστε να έχουν την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία που επιθυμούν.

Τέλος ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που με κάθε τρόπο συνέβαλαν και συμβάλλουν στην προσπάθειά των μαθητών/μαθητριών μας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

H Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

Δέσποινα Παπαδοπούλου, δ. φ.

Back to top button