ΚαστοριάΝεστόριοφωτορεπορτάζ

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς σε Κοτύλη, Πευκόφυτο και Πεύκο (φωτογραφίες – βίντεο)

ΚΟΤΥΛΗ

Στο πλαίσιο της διαπίστωσης της ωφέλειας των έργων, είτε όσων έχουν ολοκληρωθεί είτε όσων βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφερειακή Αρχή – Π.Ε. Καστοριάς, επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου, η  Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη,  στις Τοπικές Κοινότητες (Τ.Κ.) Κοτύλης, Πεύκου  και Πευκοφύτου του Δήμου Νεστορίου.

  • Στην Τοπική Κοινότητα Κοτύλης, συναντήθηκε με το Πρόεδρο του Τοπικού Δημήτριο Κοσμά και επισκέφτηκαν:
  • τον Επαρχιακό Δρόμο από Κοτύλη έως την περιοχή του αυχένα, όπου έχουν ολοκληρωθεί εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης, εργολαβία που πργματοποιήθηκe στο πλαίσιο του έργου «Αποκαταστάσεις ασφαλτοστρώσεων στο Επ. Οδ. Δίκτυο Καστοριάς, προϋπ.: 1.100.000,00€
  • Αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας στην περιοχή προς Κοτύλη, έργο που έχει ολοκληρωθεί, προϋπ.: 120.000,00€
  • Παράλληλα, αναφέρθηκαν στην Μελέτη: «Στοιχεία για τοπογραφικές αποτυπώσεις για τις ανάγκες βελτίωσης της βατότητας των δρόμων προς Άγιο Ζαχαρία, προς Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης από Κοτύλη και προς Αρρένες», προϋπ.: 9.500,00€.

ΚΟΤΥΛΗ ΚΟΤΥΛΗ ΚΟΤΥΛΗ ΚΟΤΥΛΗ ΚΟΤΥΛΗ ΚΟΤΥΛΗ

  • Στην Τοπική Κοινότητα Πευκόφυτο-Χρυσής, συνάντησε τον Πρόεδρο του Τοπικού  Αθανάσιο Τσιγάρα και πολίτες της περιοχής και επισκέφτηκαν:
  • το δρόμο Πεύκο προς Πευκόφυτο, όπου έχουν ολοκληρωθεί εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, Προϋπ.: 600.000,00€

Το έργο αφορούσε την αντιμετώπιση προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο οδόστρωμα στο  συγκεκριμένο τμήμα σε δεκαέξι (16) θέσεις και έγιναν εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος,  μήκους περίπου 2 χλμ., καθώς και οι απαραίτητες διαγραμμίσεις.

ΠΕΥΚΟ ΠΕΥΚΟ ΠΕΥΚΟΦΥΤΟ

ΠΕΥΚΟΦΥΤΟΠΕΥΚΟΦΥΤΟ-ΧΡΥΣΗΠΕΥΚΟΦΥΤΟ-ΧΡΥΣΗΠΕΥΚΟΦΥΤΟ-ΧΡΥΣΗΧΡΥΣΗΧΡΥΣΗΧΡΥΣΗΧΡΥΣΗΧΡΥΣΗ

 

 

Back to top button