Ελλάδα

Η Bespoke SGA Holdings απέκτησε το 60% της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ

Η Bespoke SGA Holdings ΑΕ, συμφερόντων του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου προχώρησε στην απόκτηση πλειοψηφικού ποσοστού της ΙΟΝ, όπως προβλεπόταν στην αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σε συνέχεια της νέας συναλλαγής, η Bespoke SGA HoldingsΑΕ κατέχει το 60% της ιστορικής σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ και τη δυνατότητα άσκησης διοίκησης.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, αναφερόμενος στην απόκτηση του επιπλέον ποσοστού στην ΙΟΝ, δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά για την συμμέτοχη μας στην εμβληματική σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ αλλά και παράλληλα ευθύνη προς τους παλαιούς μετόχους και τους καταναλωτές για την απρόσκοπτη ανάπτυξη της ΙΟΝ με γνώμονα την καινοτομία και τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων».

Σε κοινή δήλωσή τους, οι μέτοχοι της ΙΟΝ ανέφεραν: «Σε συνέχεια της συμφωνίας μας και μετά από έναν χρόνο επιτυχούς συνεργασίας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τις κοινές αξίες και το επιχειρηματικό ήθος που μας χαρακτηρίζει. Κοινός μαςστόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη και εξωστρέφειαπροκειμένου, υλοποιώντας τις απαραίτητες επενδύσεις και αξιοποιώντας τη πολυετή εμπειρία των εργαζομένων και των συνεργατών μας, να καταστήσουμε την ΙΟΝ σημαντικό περιφερειακό παίκτη στον κλάδο».

ΑΠΕ

Back to top button