Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: «Κακώς πλαστικοποιήθηκα, πιο ωραία ήμουν τότε» (βίντεο)

Παλιά πλάνα της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκαν στην εκπομπή “Super Katerina” και η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως δεν έπρεπε να έχει προχωρήσει σε πλαστικές επεμβάσεις τα χρόνια που ακολούθησαν.

Την Κατερίνα Ζαρίφη φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής “Super Katerina” στον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής (30/06).

Μεταξύ άλλων, οι δύο παρουσιάστριες θυμήθηκαν την εποχή που συνεργάζονταν στον “Πρωινό καφέ” στον ΑΝΤ1 (2008-2009) και στο πλαίσιο αυτό προβλήθηκαν πλάνα από εκείνη την εποχή.

“Μου λένε από πάνω: αγάπη, έχουμε κάτι πλάνα από τον “Πρωινό Καφέ”, είναι η Ζαρίφη, ο Μουτσινάς και μία που σου μοιάζει. Εγώ είμαι άλλη. Δείξτε τα, δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά δεν υπάρχει λόγος. Να μη βρω άντρα ποτέ;”, ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: “Πείτε πως κάποιος έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, ανοίγει την τηλεόραση και δεν έχει γκουγκλάρει ποτέ “η Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές” και λέει “ουάου, τι ωραία κοπέλα;”, γιατί να τον βάλεις σε αυτό το τριπάκι;”.

“Δειξ’ τα καλέ, δεν με νοιάζει. Δεν έχω κανέναν φόβο. Θα νομίζει ο κόσμος ότι έχω ασκήσει βέτο” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας το βίντεο που προβλήθηκε, η παρουσιάστρια δήλωσε: “Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας. Λένε ότι ήμουν σαν μάγισσα, ότι είναι μία που μου μοιάζει. Είμαι μία γλύκα! Μια χαρά είμαι, γλυκύτατο κοριτσάκι και φυσικότατο. Να σου πω την αλήθεια τώρα, κακώς πλαστικοποιήθηκα. Πιο ωραία ήμουν τότε! Μου έχει μείνει το όνομα και η φήμη“.

news247.gr

Back to top button