Καστοριά

“Λύγισε” η Ελένη Βουλγαράκη στο αποχαιρετιστήριο βίντεο του «Χαμογέλα και πάλι!»


Με ένα συγκινητικό βίντεο και με λόγια αγάπης η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» αποχαιρέτησε την Ελένη Βουλγαράκη.
Η Ελένη Βουλγαράκη αποχαιρέτησε την ομάδα του «Χαμογέλα και Πάλι!» καθώς ανοίγει τα φτερά της και από τη νέα σεζόν προχωρά σε μία νέα συνεργασία.
«Κλείνει τηλεοπτικός κύκλος   γιατί 5 χρόνια είναι πάρα πολλά. Συναναστρεφόμαστε 5 χρόνια είναι πάρα πολύ μεγάλη η αγάπη. Αλλά είναι μόνο τηλεοπτικός ο κύκλος που κλείνει», σχολίασε η Ελένη Βουλγαράκη.
Απευθυνόμενη στη Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως «δεν ξέρω τι να πω για σένα, είναι τυχερός όποιος βρίσκεται δίπλα σου. Σε ευχαριστώ για όλα. Είμαι ευγνώμων. Και τον Παύλο, όλους».
Η παρουσιάστρια θέλοντας να στηρίξει την Ελένη Βουλγαράκη, σχολίασε: «Eγώ βρέθηκα πολλά χρόνια στη θέση που βρίσκεσαι εσύ και στον ρόλο που βρίσκεσαι εσύ. Προσπάθησα να είμαι μαζί σου, όπως θα ήθελα να είναι δίπλα μου άλλοι άνθρωποι σε αυτή τη θέση. Και σου φέρομαι με τον ίδιο τρόπο που θα ήθελε να μου φερθούν όταν ανακοίνωνα ότι θα φύγω, γιατί το καταλαβαίνω. Ήσουν άψογη συνεργάτιδα, ποτέ δεν έφερες κανένα πρόβλημα στην ομάδα. Είναι πολύ τυχεροί στον ΑΝΤ1 που σε βάζουν στην οικογένειά τους. Θα έχουν να κάνουν μαζί μου σε ό,τι σου συμβεί και σε ό,τι δεν πάει καλά».
«Έχω θέμα όταν αλλάζουν άτομα γύρω μου, μία εκπομπή είναι ζωντανός οργανισμός», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου
«Ευχαριστώ τους πάντες και όσους ήταν και πίσω και μπροστά από τις κάμερες, και στο κοντρόλ. Ξέρετε πως νιώθω για όλους σας ξεχωριστά», τόνισε κλείνοντας η Ελένη Βουλγαράκη.

megatv.com

Μεταγραφή από το MEGA στον ΑΝΤ1 η Ελένη Βουλγαράκη – Θα συμμετέχει στο “Πρωινό” του Γιώργου Λιάγκα

 

Back to top button