ΑθλητικάΚαστοριά

Ανανέωσε ο Τάσος Νικολάου στον Α.Ο. Αγίου Δημητρίου – Απέρριψε πρόταση από ομάδα Γ’ Εθνικής – Αριστούχος στις πανελλήνιες εξετάσεις

«Είμαστε στην άκρως ιδιαίτερη και ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση του πολύ ταλαντούχου και ξεχωριστού ποδοσφαιριστή και ανθρώπου, Αναστάσιου Νικολάου!
Άνδρας πρότυπο προς μίμηση και φωτεινός φάρος για όλους μας!
Άριστος σε όλα του , πρώτος και πρότυπο εντός και εκτός γηπέδων!
Άριστος στη δουλειά του ως αστυνομικός, παράλληλα άριστος ως ποδοσφαιριστής σε όλες τις υποχρεώσεις του συλλόγου και ταυτόχρονα αριστούχος στις πρόσφατες πανελλήνιες εξετάσεις που έδωσε για να μπει στη Σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας συγκεντρώνοντας πάνω από 18.500 μόρια !
Ένα πραγματικό στολίδι που κοσμεί το ρόστερ της ομάδας μας και τα πειραϊκά γήπεδα!
Φέτος απέρριψε πρόταση 4000€ από ομάδα Γ’ Εθνικής , για λόγους που μόνο ένας άνθρωπος με τις δικές του αρχές θα μπορούσε !
Αρχές που μόνο σπουδαίοι και σπάνιοι άνδρες υποστηρίζουν με τόση ζέση, με πράξεις και όχι με λόγια ! Μία και μόνη η απαίτηση του Τάσου και υπόσχεση από Όλους μας στο τραπέζι των συζητήσεων … να κάνουμε όλοι , ο καθένας από το πόστο του και όλοι μαζί , ότι είναι δυνατόν για να πάρουμε το αίμα μας πίσω για αυτό που ζήσαμε πέρσι ! Αδικία σε βαθμό αλητείας του χειρότερου είδους που θα μας στερήσει την αγωνιστική παρουσία του νέου εκ των αρχηγών μας πλέον Τάσου για τους δύο πρώτους επισήμους αγώνες της νέας αγωνιστικής περιόδου! Αρχηγέ, η περίοδος χάριτος τελείωσε… φέτος δε θα ανεχτούμε καμία αδικία προς την ομάδα μας και τα παιδιά της ! Φέτος θα αποδείξουμε σε όλους ότι η επιτυχία μπορεί να έρθει με το μόνο τρόπο που ξέρουμε στο σύλλογό μας … τον απόλυτα υγιή και ποδοσφαιρικό τρόπο … σε κόντρα και σε πείσμα της αρρωστημένης κατάστασης που έχει επιβληθεί στον Πειραιά και έχει ονοματεπώνυμο!
Αρχηγέ σε θέλουμε πρωτοστάτη και πρωτοπόρο στη προσπάθεια μας αυτή … τιμή μας που μας εμπιστεύεσαι για άλλη μια χρονιά».
Α.Ο. Αγίου Δημητρίου

Back to top button