ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Κομνηνάδες: Καλοκαίρι στον κήπο του Αβραάμ

Οίνος, μουσική και βόλτα στο μονοπάτι της αρκούδας

Με μία σειρά τριών εκδηλώσεων γεμάτες μουσική, κρασί και βόλτες στα αμπέλια του “Παππού Αβραάμ” και το “μονοπάτι της αρκούδας” γιορτάζεται το καλοκαίρι 2023 στις Κομνηνάδες Καστοριάς.May be an image of 1 person and text that says 'S0 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ KHno ΤΟΥ aBpaam GARDEN WINEHOUSE ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Abraam' Garden Κομνηνάδες, Καστοριάς nporpamma ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 18:00 περίπατος στο Μονοπάτι της Αρκούδας 20:00 έναρξη μουσικής βραδιάς με γνωστούς έντεχνους, ρεμπέτικους και λαϊκούς ήχους ρυθμούς tango, flamengo, Latin, gypsy jazz, blues και retro 15ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 Live τον Αλέξανδρο Καλλιφατίδη Φυσικά κρασιά Βουκολικό BBQ Μενού ΗΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Χορηγοί: AO Τηλέφωνο κρατήσεων: 6985952384'

Πρώτο ραντεβού

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Abraams Garden, Κομνηνάδες Καστοριάς

18.00: Bόλτα στο νεοσύστατο “μονοπάτι της Αρκούδας” το οποίο οδηγεί στον βιολογικό αμπελώνα του “Παππού Αβραάμ”, ο οποίος είναι ένας από τους ομορφότερους και υψηλότερους αμπελώνες της Ευρώπης. Η βόλτα θα γίνει στα πλαίσια του “Walking Winehouse” και ουσιαστικά θα εγκαινιάσει το μονοπάτι. Σημείο εκκίνησης η Αυλή του Αβραάμ.

20.00: Συναυλία με τον Αλέξανδρο Καλλιφατίδη και την παρέα του να μας ταξιδεύει με μουσικές του κόσμου…“από τον Φρανκ στον Θανάση”, στην αυλή της αγροικίας του “Παππού Αβραάμ”, η οποία θα θυμίζει μπουάτ με wine bar και …. βουκολικό Barbeque μενού από το καφενείο του χωριού.

Κρατήσεις μέσω email [email protected] και στα social media (instagram & Facebook) του Abraam’s.

Η συμμετοχή και στις δύο δράσεις/εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Ο Αλέξανδρος Καλλιφατίδης είναι ένας τραγουδιστής, που του αρέσει να διασκευάζει αγαπημένα τραγούδια και να γράφει μουσική, η οποία αποπνέει κέφι, φρεσκάδα και διάθεση για χορό. Ύφος και ρυθμοί tango, flamenco, gypsy jazz, latin, blues, ρετρό, μπλεγμένοι και διανθισμένοι με ιδιαίτερα αγαπημένα ρεμπέτικα, λαικά και έντεχνα ελληνικά τραγούδια, και τελικά ένα μουσικό ταξίδι με πολλές δημιουργικές εκπλήξεις.

Θα τον συνοδέψουν οι εξαίρετοι μουσικοί Ανδρέας Ζιάκας στην κιθάρα και Νίκος Κατσαμάγκας στο μπάσο.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο οινοπαραγωγός  Abraams Garden σε συνεργασία με την εταιρεία εμπορίας οίνων The Winehouse.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Α8ηνέα και το περιοδικό οίνου Carpe Vinum.

Facebook page: https://www.facebook.com/Abraams.Vineyards

Facebook event: ΕΔΩ

_____

Οι εκδηλώσεις στον “Κήπου του Αβραάμ” συνεχίζονται:

Γιορτή της Πανσελήνου του Οξύριγχου

Τρίτη 1/8/2023
Ώρα έναρξης: 20:30
Απολαμβάνουμε το υπερθέαμα της μεγαλύτερης πανσελήνου του καλοκαιριού με Wine-Pairing Menu Οξύριγχου (χαβιάρι και φιλέτο) και ζωντανή μουσική με την υπέροχη φωνή της Ρίας Ιωαννίδου

Βραδιά πιάνου με τον Γεώργιο Εμμανουήλ Λαζαρίδη.

Σάββατο 2/9/2023
Ώρα έναρξης: 20:30
Βραδιά κλασικής μουσικής με τον παγκοσμίου φήμης πιανίστα Γεώργιο Εμμανουήλ Λαζαρίδη, τον οποίο θα  συνοδέψει στο τσέλο ο βραβευμένος Χρήστος Γρίμπας.

Back to top button