ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

River Party: Προκράτηση θέσης Parking & Ανακοίνωση του μέγα χορηγού της διοργάνωσης

🅿️ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ PARKING 🅿️

Θέλεις και εσύ να έρθεις στο River Party, αλλά δεν ξέρεις που να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου; Σου έχουμε τη λύση! Ακολούθησε τον σύνδεσμο που θα βρεις παρακάτω και εξασφάλισε τώρα μία θέση Parking στον χώρο του Φεστιβάλ:

https://riverparty.net/parking/

🆘️Προσοχή‼️ Για την είσοδο του αυτοκινήτου στο φεστιβάλ, θα πρέπει να έχουν εισιτήριο και να έχουν προμηθευτεί το βραχιόλι εισόδου από την πύλη τόσο ο οδηγός όσο και τυχών επιβάτες του οχήματος.

Από την Τετάρτη 2 Αυγούστου, μπορείτε να εισέρχεστε και να αποχωρείτε από τον χώρο όσες φορές θέλετε.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ, ενώ οι κενές θέσεις θα διατεθούν όπως πάντα Δωρεάν (first come – first served). Σε περίπτωση που το Parking του φεστιβάλ γεμίσει, υπάρχει φυσικά άπλετος χώρος στάθμευσης περιμετρικά αυτού για όλους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΥ

Λαμβάνοντας υπόψιν το feedback του κόσμου, ο οποίος λάτρεψε την ποιότητα της Βεργίνα, σας ανακοινώνουμε ότι ανανεώσαμε την συνεργασία μας για ακόμη μία χρονιά με την αγαπημένη μας μπύρα. Θα πίνουμε Βεργινάρες και θα κάνουμε παρτάρες στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα!

Σημαντική Ανακοίνωση:

Φέτος, θα προσθέσουμε περισσότερες βαρελίσιες και σημεία πώλησης στην αρένα και στο υπόλοιπο φεστιβάλ. Ως μέγας χορηγός του 43ου River Party REBOOT, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, μία 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία η οποία παράγει τη γνήσια ελληνική μπύρα, υπόσχεται να μοιραστεί μαζί μας δυνατές στιγμές και να δώσει στο καλοκαίρι μας ένα ακόμη πιο πλούσιο και απολαυστικό άρωμα!

Έτσι λοιπόν, στο φετινό 43o RIVER PARTY REBOOT θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες και να απολαύσουμε τα ξεχωριστά προϊόντα της ΒΕΡΓΙΝΑ:

Βεργίνα Lager

Βεργίνα Radler

Βεργίνα Alcohol free

TUVUNU Τσάι

TUVUNU Ανθρακούχο νερό

Back to top button