ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

“Γιορτή πατάτας 2023” στους Αμπελόκηπους

​Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογός ΠΕΛΣΑ οργανώνει την εκδήλωση με τίτλο «Γιορτή πατάτας 2023» που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων 21-22/7. Η απόφαση αυτή προήλθε σαν συνέχεια της 1ης Γιορτής Πατάτας το 2019, η οποία στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. Πολλοί κάτοικοι της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς, κι όχι μόνο, επισκέφθηκαν την εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα των Αμπελοκήπων, στην έκθεση που υπήρχε στον χώρο.
​Φέτος λοιπόν, πρόθεσή μας είναι να επαναλάβουμε την ίδια εκδήλωση, προσπαθώντας, μέσα από τη σωστή διοργάνωση και τη συνεργασία με όλους τους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επιτυχία της εκδήλωσης, να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιτυχία θα είναι τόσο η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, όσο και η προβολή της τοπικής παραγωγής.
​Για όλους τους παραπάνω λόγους θα θέλαμε τη συνδρομή σας, όπως και την προηγούμενη φορά, προσφέροντας πατάτες για την εκδήλωση, οι οποίες θα τηγανιστούν από μέλη του Συλλόγου και θα προσφερθούν όλες στους επισκέπτες.
Τις πατάτες θα τις θέλαμε την Τετάρτη 19 Ιουλίου στον χώρο του νηπιαγωγείου για να προλάβουμε να τις ετοιμάσουμε.
Επίσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας να εκθέσετε προïόντα, ώστε να γίνει η κατάλληλη διαμόρφωση του στεγασμένου χώρου που θα υπάρχει.
​Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
​Για το Δ.Σ
​Η πρόεδρος
​Χατζή Σοφία
​Αμπελόκηποι 11-7-2023
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ​ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Back to top button