Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας Μιχάλη Ζούπα

Αγαπητοί μου φίλοι…
Οι περισσότεροι από σας, εδώ και πολλά χρόνια, γνωρίζετε την ευαισθησία και ευαισθητοποίηση μου, για όσα συμβαίνουν σ αυτόν εδώ τον τόπο που ζούμε, άλλα και την αγάπη μου γι’ αυτον… Οπως επίσης και τους μικρούς ή μεγάλους αγώνες που έχω δώσει, είτε σαν απλος πολιτης, ειτε μεσα απο θεσμικους ρολους που ειχα στο παρελθον. Με πολλους, σχεδον καθημερινα, κανουμε μικρες ή μεγαλες συζητησεις, για πραγματα που γινονται, αλλα κι αλλα που πρεπει να βελτιωθουν, ν αλλαξουν, η να γινουν…
Ετσι θεωρησα, οτι πλεον, ηρθε η στιγμη να προσπαθησω για την υλοποιηση αυτων, μεσα απο εναν πιο σημαντικο ρολο, και μια θεση που θα μου επιτρεψει να συμβαλω κι εγω πιο ενεργα, σε ολα αυτα που θελουμε για τον τοπο μας ..
Θεωρω, οτι στον Δημο μας, ειχαμε την τυχη και ευλογια, να εχουμε τα τελευταια χρονια εναν δήμαρχο που προσφερε τα μεγιστα στον τοπο μας, (και που θα θελαν και πολλοι αλλοι να ειχαν…), τον Πανο Κεπαπτσογλου!
Εγω επισης, ειχα την χαρα να συμπεριλαμβανομαι στην ομαδα του επιτελειου του και ν αγωνιστω μαζι του, με την ιδιοτητα του προεδρου της κοινοτητας του χωριου μου, (Σπηλαιων-Ζευγοστασιου), για 5 χρονια.
Ετσι λοιπον.., η ιδιαιτερως τιμητική προταση του, να ειμαι υποψηφιος ν’ αγωνιστω για τον τοπο μας, απο την θεση του δημοτικου συμβούλου, δεν θα μπορουσε παρα να με οδηγησει προθυμα, να απαντησω θετικα, και να θεσω τον εαυτο μου, ως υποψηφιο δημοτικο συμβουλο,
με την παραταξη του, “Προτεραιότητα στον πολιτη”, στις ερχομενες δημοτικες εκλογες.
Να μας εχει ο Θεος καλα, ν’ αγωνιζομαστε…
Ζούπας Φ. Μιχαήλ

Back to top button