ΑγροτικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Επαφές Πάνου Κεπαπτσόγλου στην Αθήνα (φωτο)

Επίσκεψη στην Αθήνα και η σημερινή μέρα ξεκίνησε στο υπουργείο Ψηφιακής Μεταρρύθμισης με τον Δημήτρη Παπαστεργίου. Ενός ανθρώπου, που αποτελεί περίτρανη απόδειξη επιτυχίας στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους στην κεντρική πολιτική σκηνή, τη θέληση, το όραμα και κυρίως την τεχνογνωσία τους. Είναι δεδομένο ότι θα εργαστούμε αγαστά, όπως κάναμε άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια στην ΚΕΔΕ, που διετέλεσε πρόεδρος.
Ακολούθησε συνάντηση με τον φίλο Λευτέρη Αυγενάκη, αυτή τη φορά από άλλο μετερίζι, αυτό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Πετύχαμε πολλά στον αθλητισμό, χάρη στη συνεργασία και την κοινή αντίληψη, είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα γίνει και στον πρωτογενή τομέα.
Στη σημερινή συνάντηση συζητήσαμε τις προτάσεις μας για την ανάπτυξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στον τόπο μας, αλλά και γενικότερα θεσμικά ζητήματα. Φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθούμε και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τον σχεδιασμό μας για την περαιτέρω ανάπτυξή του, καθώς και από τη νέα του θέση υπάρχει χώρος να συμβάλλει σε αυτό.
Τους εύχομαι και δημόσια καλή δύναμη, την επιτυχία ξέρω ότι θα την έχουν.

 

 

Back to top button