ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Νέο κατάστημα της Manzari Group στην Κέρκυρα – Δηλώσεις Νίκου Μάντζιαρη (φωτογραφίες – βίντεο)

 

Η Manzari Group SA είναι μια καθιερωμένη και καταξιωμένη εταιρεία που ειδικεύεται στην τέχνη της κατασκευής και εμπορίας γούνας και προσφέρει μόνο τα πιο πολυτελή γούνινα ενδύματα για γυναίκες που επιθυμούν να γοητεύουν με κάθε τους εμφάνιση.
Ένα τέτοιο κατάστημα με την ονομασία Casiani βρίσκεται πλέον και στην Κέρκυρα στις Αλυκές Ποταμού. Το Σάββατο έγιναν τα εγκαίνια παρουσία και του ιδιοκτήτη Νίκου Μάντζιαρη όπου παρουσιάστηκαν τα πολυτελή ενδύματα στους παραβρισκόμενους.
Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο Corfutvnews τόνισε ότι: «Κάθε στυλ έχει την ιστορία του και κάθε ιστορία έχει μια αρχή. Η ιστορία μας ξεκινά από την Καστοριά, την πρωτεύουσα της γούνας του κόσμου. Το 1991, ίδρυσα τον όμιλο Manzari SA, με σεβασμό στην παράδοση και την κληρονομιά της γούνας και με στόχο να την προωθήσω και να την ενισχύσω. Το όραμα και ο στόχος της Manzari Group SA είναι να είναι ο κορυφαίος παραγωγός και πάροχος πολυτελών γούνινων ενδυμάτων παγκοσμίως Όντας οι διάδοχοι μιας από τις πιο γνωστές βιομηχανίες της χώρας, αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια για τη δουλειά μας, νιώθουμε το βάρος της παράδοσης στους ώμους μας και αποδεχόμαστε την αποστολή να μεταφέρουμε την τέχνη μας σε νέες δημιουργικές και καλλιτεχνικές προσπάθειες. Με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και μοναδικά σχέδια, το αποτέλεσμα της δουλειάς μας ξεπερνά κάθε προσδοκία».

Περισσότερα στο corfutvnews.gr

 

 

Back to top button