ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Τελευταία ευκαιρία για βαθμούς στο Juniors Open της Καστοριάς – Δηλώσεις Ρήμου και Γεωργιάδη

Με συνδιοργανωτές τον Δήμο Καστοριάς, τον σύλλογο Kastoria Beach Volley και τη North Area Beach Volley Circuit, διεξάγεται το διάστημα 15-16 Ιουλίου το Kastoria Juniors Open.

Για άλλη μία χρονιά η πόλη της Καστοριάς θα διοργανώσει τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος και στη γραφική λίμνη της πόλης θα φιλοξενηθούν μερικές από τις καλύτερες ομάδες αναπτυξιακών ηλικιών. Η διοργάνωση είναι και η τελευταία πριν την διεξαγωγή της τελικής φάσης της κατηγορίας Κ19.

Ο αντιδήμαρχος Καστοριάς Αθανάσιος Ρήμος δήλωσε: «Ο Δήμος Καστοριάς στέκεται αρωγός, στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την διοργάνωση πανελληνίων τουρνουά Beach volley. Είμαστε έτοιμοι, με χαρά να υποδεχτούμε τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους συνοδούς τους και να απολαύσουν την καστοριανή φιλοξενία, συμμετέχοντας στο αγαπημένο τους άθλημα».

Από τη πλευρά του ο εκπρόσωπος του συλλόγου Σ.Π.Π.Α.ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ kastoria beachvolley club Άγγελος Γεωργιάδης τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για ακόμα μία φορά, θα διοργανώσουμε ένα πανελλήνιο τουρνουά και η Καστοριά, αν και ορεινή περιοχή, είναι εδώ και χρόνια στο καλεντάρι της ομοσπονδίας. Η προσπάθεια του συλλόγου μας, για την ανάπτυξη του αθλήματος είναι μεγάλη και διαρκής, καθώς είμαστε από τα λίγα club, που ασχολούνται αποκλειστικά και καθ’ ολη την διάρκεια του χρόνου, με το Beach Volley. Καλούμε όλο το κόσμο της περιοχής να αγκαλιάσει την διοργάνωση και να απολαύσει το υπέροχο θέαμα. Ευχόμαστε καλή διαμονή και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Για τις Entry List και τους κανονισμούς διοργάνωσης δείτε ΕΔΩ.

Back to top button