Άργος ΟρεστικόΓούναΚαστοριάΚοζάνη

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΕΓ από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας κι άλλους 4 φορείς της γούνας


Με λύπη και οργή πληροφορηθήκαμε την δημόσια ανακοίνωση του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών»  (ΣΕΓ) η οποία με τρόπο προκλητικό στρέφεται κατά του Προέδρου της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας» (ΕΟΓ) και του υποψηφίου Δημάρχου Καστοριάς κ. Άκη Τσούκα.
Ενός ανθρώπου που τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει ένα πλούσιο έργο αναγνωρισμένο και κοινά  αποδεκτό από όλους τους φορείς και την τοπική κοινωνία, που έχει συμβάλλει ποικιλοτρόπως στην  ανάδειξη και την προώθηση των συμφερόντων του κλάδου.
Ωστόσο, η έλλειψη στοιχειώδους παιδείας, η άγνοια βασικών κανόνων ηθικής και η ένδεια επιχειρημάτων  προφανώς οδήγησε τον ΣΕΓ να συντάξει και να δημοσιεύσει ένα άκρως υβριστικό και συκοφαντικό  κείμενο, με απώτερο στόχο να εξυπηρετήσει μικροπολιτικά συμφέροντα και να αποπροσανατολίσει την  κοινή γνώμη.
Θα ήταν εύκολο από πλευρά μας να ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο, όμως θεωρούμε καλύτερο ο κλάδος  και η τοπική κοινωνία των οποίων εμπιστευόμαστε την κρίση, να καταλήξει σε συμπεράσματα και να  καταδικάσει τέτοιου είδους επιθέσεις.
Λυπούμαστε που κάποιοι άνθρωποι δεν επιλέγουν να ασκήσουν την πολιτική στο ΠΕΔΙΟ με λόγο  εποικοδομητικό και πολιτικό, αλλά καταφεύγουν σε προσβολές και ύβρεις για να κερδίσουν τις  εντυπώσεις. Όμως σήμερα η κοινωνία είναι ώριμη για να καταδικάσει τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο ενωμένοι για την προάσπιση των συμφερόντων του  κλάδου, απαλλαγμένοι από τα νοσηρά φαινόμενα.

Σκληρή ανακοίνωση του ΣΕΓ κατά του Άκη Τσούκα

Back to top button