ΑθλητικάΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Πρόσκοποι από την Κύπρο στην Καστοριά για υπαίθριες δραστηριότητες (φωτογραφίες)

Ακόμα ένα προσκοπικό σύστημα από την Κύπρο, επέλεξε την Καστοριά για να δοκιμάσει τις υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρει η Kastoria Outdoors!
Μεγάλη τιμή για εμάς που το 71ον Σύστημα Προσκόπων Καϊμακλίου Κύπρου μας ανέθεσε την οργάνωση και εκπόνηση ενός “Προγράμματος Συνδυαστικών Δραστηριοτήτων”.
Το πρόγραμμα οργανώθηκε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εκτελέστηκε με απόλυτη ασφάλεια, όπως μόνο η Kastoria Outdoors ξέρει να κάνει, με την 20ετή και πλέον εμπειρία που διαθέτει!
Το πρόγραμμα περιλάμβανε:
⏩ πεζοπορία στην πανέμορφη γυρολιμνιά, με εκπαιδευτική επίσκεψη στο σπήλαιο του δράκου
⏩ τεστ ικανοτήτων στην τοξοβολία, τη σκοποβολή αλλά και τα Darts.
⏩ ποδηλασία με εκπαιδευτική επίσκεψη στη μονή Παναγίας Μαυριώτισσας
⏩ πεζοπορία με επίσκεψη στο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής (στις Γκαλιότρυπες)
⏩ φυσικά, δε θα μπορούσε να λείψει και μία βόλτα με τα canoe/kayak και τα θαλάσσια ποδήλατα της @KastoriaOutdoors ώστε να απολαύσουν όλοι τις μαγικές εικόνες της πόλης και του περιαστικού δάσους μέσα από το νερό!
Γέμισε η λίμνη με κραυγές ευφορίας, προσκοπικά τραγούδια, γέλια, χαρές, παιχνίδια στο νερό και φυσικά βουτιές!
🔹 Σημειώνουμε εδώ ότι σε όλα τα σημεία που επισκεφθήκαμε και καθ΄ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων, έγιναν ξεναγήσεις και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το κάθε τι που αντικρίσανε οι συμμετέχοντες καθώς και για τον πολιτισμό, τα μνημεία και γενικότερα την κουλτούρα της Καστοριάς και των κατοίκων της.
🔹 Όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα ακόμα ήταν αρκετά για να κάνουν τους φίλους μας από την όμορφη Κύπρο, να φύγουν με ένα πλατύ χαμόγελο, εκστασιασμένοι από τις ομορφιές της αρχόντισσας Καστοριάς!
🔹 Στην Kastoria Outdoors σεβόμαστε πραγματικά τις επιθυμίες των επισκεπτών μας.
🔹 Φροντίζουμε πάντα οι επισκέπτες μας να φεύγουν ερωτευμένοι με την Καστοριά, έχοντας αποκομίσει εικόνες και εμπειρίες βαθιά χαραγμένες στην ψυχή τους ώστε να γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της πόλης μας!
🔹 Θέλουμε να μας λογίζουν ως φίλους που θα τους επισκεφθούν ξανά στο μέλλον!
➡️ Αυτή είναι η φιλοξενία που ξέρει να δίνει η Kastoria Outdoors!
➡️ Αυτή είναι η φιλοξενία που δίνουν οι Καστοριανοί!
🔹 Η χαρά και τα χαμόγελα των παιδιών αποτελούν πάντα την μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς!
🔹Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά τους και τις άριστες επιδόσεις τους!
🔹 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Michalis Yiannakou για την άψογη συνεργασία.
🔹 Ένα μεγάλο μπράβο στους υπεύθυνους επικοινωνίας και εκπόνησης (μελέτης και οργάνωσης) του οργανογράμματος και χρονοδιαγράμματος του προγράμματος George Pismiris και Adriana Papa.
Κατάφεραν να οργανώσουν αυτή την όμορφη, εκπαιδευτική, ψυχαγωγική και διασκεδαστική πάνω απ’ όλα δραστηριότητα, η οποία συμβάλει θετικά στην προβολή, προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας.
🔹 Σίγουρα το μεγαλύτερο μπράβο αξίζει στους συνοδούς της Kastoria Outdoors, Matoula Antoniou, Konstantina Ioannou, Evangelos Kapsimalis, Κατερίνα Ζαφιρείου, Xristina Amanatidou, Pascual Mousios, Kosmas Kosmas, Dimi Bouik, Filippos Gavriil και Κωνσταντίνος Καψιμάλης, στους οποίους οφείλεται η επιτυχία υλοποίησης του προγράμματος.
🔹 Ευχαριστούμε 71ον Σύστημα Προσκόπων Καϊμακλίου για την εμπιστοσύνη!
Kastoria Outdoors 

 

 

Back to top button