ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευχαριστήριο του Γηροκομείου Καστοριάς για τη συναυλία υπέρ του Γηροκομείου (φωτο)

Μια ζεστή μουσική βραδιά χάρισαν τα μουσικά συγκροτήματα οι ΚΟΥΠΕΣ και ο Αλέξανδρος Κίτσος με τους Kastoria Brass Band στη φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση που διοργάνωσε το Γηροκομείο Καστοριάς Λάζαρου & Αθηνάς Ρίζου την Κυριακή 15 Ιουλίου 2023 στo Θέατρο Βουνού Καστοριάς.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν η βουλευτής Καστοριάς κ. Μ. Αντωνίου και ο πρ. βουλευτής κ. Ζ. Τζηκαλάγιας, ο αντιδήμαρχος Καστοριάς κ. Στ. Φουλιράς και η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΝΔ κ. Μ. Νάτσιου, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Θερμά ευχαριστούμε τον μαθητή του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς Αλέξανδρο Κίτσο και τους Kastoria Brass Band και το καστοριανό συγκρότημα Κούπες και τα μέλη του, Φρειδερίκη Ήργη, Μπάμπη Στεφανίδη, Αχιλλέα Παρζίγκα, Χρήστο Πολύζο, Πρωτόγερο Δημήτρη και Σάκη Σαράφα. Όλοι οι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα του Ιδρύματος και προσέφεραν αφιλοκερδώς την μουσική τους παράσταση, με σκοπό την ενίσχυση του Γηροκομείου Καστοριάς.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης επίσης ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Π.Ε. Καστοριάς, το Δήμο Καστοριάς, το Δήμο Άργους Ορεστικού και το Δήμο Νεστορίου, καθώς και τον τεχνικό κ. Κώστα Λαζάρου για την υποστήριξη της εκδήλωσης με ήχο και φωτισμό.

Τέλος θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο πρόεδρος και τα μέλη Δ.Σ. του Γηροκομείου Καστοριάς Λάζαρου & Αθηνάς Ρίζου

ΚΟΥΠΕΣ: Η συναυλία στο Θέατρο Βουνού κατέληξε σε γλέντι! (φωτογραφίες – βίντεο)

Η συναυλία του Αλέξανδρου Κίτσου και της Kastoria Brass Band (φωτογραφίες – βίντεο)

 

 

Back to top button