Ελλάδα

Καίγονται σπίτια σε Μάνδρα και Νέα Ζωή (βίντεο)

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Μάνδρα, όπου σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Παράλληλα, ακούγονται εκρήξεις από από οικίες, ενώ ο αέρας είναι πάρα πολύ δυνατός. Πυκνός, μαύρος καπνός έχει σκεπάσει την περιοχή.



Οι φλόγες πέρασαν και στη Νέα Ζωή, όπου επίσης καταστράφηκαν κατοικίες, ενώ κινδυνεύει και η περιοχή Αγία Σοφία όπου αστυνομικοί απομακρύνουν κατοίκους. Παράλληλα, ο άνεμος έσπρωξε το μέτωπο προς τον οικισμό Κιάφα, όπου έχει σημάνει συναγερμός.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά το τις 2:00 το μεσημέρι της Τρίτης (18.07.23) εστάλη μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους της Νέας Ζωής Μάνδρας και του Νέου Πόντου Μάνδρας, ώστε να εκκενώσουν τους οικισμούς τους και να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι εκκενώθηκε και ο Άγιος Χαράλαμπος Μάνδρας.

Ο δήμαρχος Μάνδρας, Χρήστος Στάθης, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για τον απόλυτο εφιάλτη. “Κινδυνεύει να μπει η φωτιά και στο κέντρο της πόλης της Μάνδρας. Κινδυνεύει να καεί το δάσος. Εκλιπαρώ για πυροσβεστικά, για εναέρια μέσα” τόνισε.

Η συνεχεια στο ertnews.gr

Back to top button