1 κιλό κολοκυθάκια- 200 γρ. Μετσοβόνε – 250 γρ. ζαμπόν – 150 γρ. φρυγανιά – 1 φλ. γάλα – 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος – 4 αβγά – φρέσκος δυόσμος – βούτυρο – αλάτι πιπέρι. Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
1 κιλό κολοκυθάκια- 200 γρ. Μετσοβόνε – 250 γρ. ζαμπόν – 150 γρ. φρυγανιά – 1 φλ. γάλα – 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος – 4 αβγά – φρέσκος δυόσμος – βούτυρο – αλάτι πιπέρι. Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα