ΚαστοριάΠρόσωπα

Ο Θωμάς Σταμούλης παίκτης της Καστοριάς (δηλώσεις)

Επένδυση στο μέλλον, έκανε η Καστοριά, με την απόκτηση του νεαρού Καστοριανού φέρελπι άσσου
Ο Θωμάς Σταμούλης είναι το νέο μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς. Η ομάδα τον απέκτησε από τον Α.Ο. Κάστωρ κι ο ερχομός του δείχνει ξεκάθαρα ότι η Καστοριά επιθυμεί να στηριχτεί στα δικά της παιδιά, που έχουν μέσα τους το καστοριανό ιδεώδες. Ταυτόχρονα η ερυθροκίτρινη οικογένεια, με την κίνηση της αυτή, έκανε μια σοβαρή επένδυση στο μέλλον, αφού η ηλικία και τα προσόντα του Θωμά Σταμούλη είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσουν απαρατήρητα από κανέναν.
Ο Θωμάς Σταμούλης, έχει γεννηθεί στην Καστοριά, στις 08/08/2008 κι αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία, τόσο σαν αμυντικός μέσος, όσο και σαν επιθετικός χαφ κι έχει ύψος 1.85 m και βάρος 68 Kgr.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Θωμά Σταμούλη, έχει ως εξής:
2014-2023: Α. Ο. Κάστωρ
Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Θωμάς Σταμούλης μας είπε τα παρακάτω:
“Νιώθω μεγάλη χαρά που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Καστοριά, η οποία έχει κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος. Ήταν διακαής πόθος μου να αγωνιστώ με τα χρώματα της και θεωρώ ότι με την επιλογή μου αυτή κάνω ένα μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας, που μου δώσανε την ευκαιρία να αποτελώ μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς και πιστεύω ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κάνει η Καστοριά μια αξιοπρεπή πορεία την νέα χρονιά”.
Θωμά Σταμούλη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

 

 

 

Back to top button