Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ στην Καστοριά και το Άργος Ορεστικό

 

Μετά τη μάχη των βουλευτικών εκλογών, μετά την άνοδο του ΚΚΕ σε ψήφους και ποσοστά, τόσο πανελλαδικά όσο και στην Καστοριά, συνεχίζουμε τη δράση μας δυναμικά στο εργατικό λαϊκό κίνημα, για ισχυρούς αγώνες που θα βάζουν εμπόδια και φρένο στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Στη σημαντική μάχη των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών που έχουμε μπροστά μας, θα δώσουμε με αισιοδοξία όλες μας τις δυνάμεις για να εκφραστεί μια ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση εργατικών, λαϊκών, νεανικών δυνάμεων στα ψηφοδέλτια της “Λαϊκή Συσπείρωσης”.

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στους εργαζόμενους, στους αγρότες, στους αυτοαπασχολούμενους, στη νεολαία, στις γυναίκες, στους ανθρώπους της Τέχνης και του Αθλητισμού, για συμπόρευση, για κοινή δράση, για τη συγκρότηση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Η Λαϊκή Συσπείρωση θα πρωτοστατήσει στην ικανοποίηση των αναγκών, διεκδίκηση των δικαιωμάτων των λαϊκών στρωμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Στον Δήμο Καστοριάς υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι ο Γιώργος Τίγκας, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Καστοριάς» την τελευταία 4ετία, δάσκαλος δημοτικού, μέλος της ΤΕ Καστοριάς – Βοΐου του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής Καστοριάς του ΚΚΕ στις εκλογές Μαΐου και Ιουνίου 2023.

Στον Δήμο Άργους Ορεστικού, υποψήφια Δήμαρχος θα είναι η Έλενα – Σταυρούλα Βλάχου, αγροτική ιατρός στην Κορησό, ειδικευόμενη παιδίατρος, ταμίας του ΔΣ της Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ., μέλος της ΤΕ Καστοριάς – Βοΐου του ΚΚΕ.

21/7/2023

Back to top button