Καστοριά

Δε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Κίμων Μηταλίδης

Φίλες και φίλοι,
Οι περισσότεροι με γνωρίζετε και μέσω της συμμετοχής μου στα κοινά εδώ και 26 χρόνια. Στο πέρασμα αυτών των χρόνων βρέθηκα σε διάφορες θέσεις που υπηρέτησα νόμιμα και πάντα με γνώμονα το κοινό καλό, βάζοντας πάντα το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ.
Έτσι έπραξα και τα τελευταία χρόνια στα οποία βρέθηκα στην ιδιαιτέρως τιμητική αλλά και κομβική θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς. Πολλές φορές, όταν έκρινα ότι άξιζε να το κάνω, βγήκα από τα στενά πλαίσια του θεσμικού ρόλου της θέσης μου, για να παρουσιάσω καλόπιστα το δίκαιο της Δημοτικής Αρχής, ακόμα και όταν όλοι ή άλλοι ήταν κρυπτόμενοι. Δεν φοβήθηκα να συγκρουστώ, αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος.
Όλα όμως στη ζωή κάνουν το δικό τους κύκλο. Έτσι και η δική μου ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση κλείνει τον πρώτο δικό της κύκλο.
Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος.
Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, είναι όμως 100% συνειδητή.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς αλλά και τους υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία. Ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» θα ήθελα να εκφράσω δημόσια στη Νένσυ, τη Χριστίνα και το Γιάννη, τους δικούς μου ακούραστους συνεργάτες. Χωρίς τη δική τους συμβολή και βοήθεια πολλά από αυτά που έγιναν αυτά τα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί.
Ολοκληρώνω τον κύκλο αυτό γεμάτος, χωρίς να κρατώ πικρία για κανέναν. Αλλά φεύγω και με την συνείδησή μου ήρεμη.
Κλείνω σήμερα αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα όχι μόνο τους φίλους αλλά και τους αντιπάλους ή και εχθρούς, πως θα συνεχίσω να είμαι παρών ανοίγοντας τον επόμενο δικό μου κύκλο.
Κίμων Μηταλίδης

Back to top button