ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Ο Γιάννης Σωτηριάδης από την Αστραπή στην Καστοριά (δηλώσεις)


Ο Γιάννης Σωτηριάδης ανήκει από χθες στην ποδοσφαιρική οικογένειας της Καστοριάς. Ο ποδοσφαιριστής προσέρχεται από την Αστραπή Μεσοποταμίας, και η κίνηση της Καστοριάς να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις των διοικούντων της, η ομάδα να απαρτίζεται κι από νέους και ταλαντούχους Καστοριανούς ποδοσφαιριστές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωτηριάδης βρίσκεται από μικρή ηλικία στα “τεφτέρια” των μεγάλων ομάδων και στο χέρι του είναι να κάνει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα πραγματικότητα, αφού η Καστοριά του δίνει αυτή την δυνατότητα.
Ο Γιάννης Σωτηριάδης, έχει γεννηθεί στην Καστοριά, στις 01/11/2007 κι αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία και στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής κι έχει ύψος 1.75 m και βάρος 70 Kgr.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Γιάννη Σωτηριάδη, έχει ως εξής:
2013-2021: Ακαδημίες Αστραπής Μεσοποταμίας
2021-2022: Ελπίδες Μεσοποταμίας
2022-2023: Αστραπή Μεσοποταμίας
Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Γιάννης Σωτηριάδης μας είπε τα παρακάτω:
“Νιώθω μεγάλη χαρά που έρχομαι στην Καστοριά και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Αστραπής Μεσοποταμίας για την παραχώρηση μου στην Καστοριά, αλλά και την διοίκηση της νέας μου ομάδας, που μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να ανταποκριθώ άμεσα στις υποχρεώσεις της Καστοριάς, βοηθώντας την να πετύχει στους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά”.
Γιάννη Σωτηριάδη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
———————————————————————
Ευχαριστήριο
Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς, θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει και δημόσια το Δ. Σ. της Αστραπής Μεσοποταμίας, για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Σωτηριάδη στην ομάδα μας.
Η χειρονομία αυτή, της πρόσφατα εκλεγείσας διοίκησης της Αστραπής Μεσοποταμίας, είναι αξιέπαινη, καθώς αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά οι εξαιρετικές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες, τα τελευταία χρόνια.
Ελπίζουμε ότι αυτή η χειρονομία και η εξαιρετική συμπεριφορά των διοικούντων της Αστραπής Μεσοποταμίας να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες ομάδες στην Καστοριά κι ευχόμαστε, ολόψυχα, η Αστραπή να επιστρέψει, πολύ σύντομα, στον δρόμο των επιτυχιών, γιατί η φανέλα της είναι βαριά και το παρελθόν της ένδοξο!

 

 

Back to top button