ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Ηλίας Παπαδημητρίου στον Μ.Α.Ο. Δημόκριτος – Ευχαριστίες προς τον ΑΣ Καστοριάς

Η διοίκηση του ΜΑΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ πιστή στο πλάνο της ηλικιακής ανανέωσης και δίνοντας χρόνο σε νεαρούς αθλητές με όρεξη για προπόνηση, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την απόκτηση του 19 χρόνου καλαθοσφαιριστή Ηλία Παπαδημητρίου (γενν. 2004, ύψος 1,85, θέση PG – SG) από τον Α.Σ. Καστοριάς.

 Ο Ηλίας Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Καστοριά και ξεκίνησε τα πρώτα μπασκετικά του χρόνια στον Α.Σ. Καστοριάς.

Στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Δυτ. Μακεδονίας ξεδίπλωσε το ταλέντο του, συμμετέχοντας, αν και μικρότερος σε ηλικία, σε μεγαλύτερες κατηγορίες και στα final4 της ΕΚΑΣΔΥΜ.

 Την σεζόν 2019-2020, παρότι αγωνιζόταν στην παιδική ομάδα, συμμετείχε και στην ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, η οποία πέτυχε την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

 Τις σεζόν 2020-2021 & 2021-2022 συμμετείχε στην εφηβική και στην ανδρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Είχε επιλέχθη στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΔΥΜ, ενώ με την ανδρική ομάδα πέτυχε 152 πόντους, με 32 τρίποντα και συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στο δύσκολο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Την χρόνια που μας πέρασε συνέβαλε τα μέγιστα και κατέκτησε την πρώτη θέση με την ομάδα νέων της ΧΑΝΘ.

 Η διοίκηση του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ  ευχαριστεί τον Α.Σ. Καστοριάς για την παραχώρηση του αθλητή, καλωσορίζει τον Ηλία στην μεγάλη οικογένεια του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

northbasket.gr

Back to top button