ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευχαριστήριο Θωμά Τομόπουλου

Το Σάββατο ήταν μια ιδιαίτερη και ταυτόχρονα συγκινητική στιγμή. Να βραβεύουν και να τιμούν τον πατέρα σου, το έργο του, την προσπάθεια του και όλα εκείνα που κατάφερε χωρίς κανένα προσωπικό όφελος παρά μόνο μία καλύτερη μέρα για την γενέτειρά του, τον ΑΓΣ ΠΑΟΚ Κωσταραζίου που τόσο αγάπησε, αλλά και το ραδιόφωνο, τον Kastoria Fm 9.15 που ήταν η αγάπη του και έγινε επάγγελμα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα τον ΑΓΣ ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, τον Πρόεδρο Παναγιώτη Καλογήρο, την σύζυγο του Δήμητρα Γκάσα καθώς και το Δ.Σ. της ομάδας για την εξαιρετική διοργάνωση των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στη μνήμη του πατέρα μας. (Η ομάδα δεν ξεχνά)
Ακόμη τον Δήμαρχο αλλά και αγαπημένο φίλο Πάνο Κεπαπτσόγλου που στάθηκε αρωγός στην αναβάθμιση της ομάδας και των εγκαταστάσεων του γηπέδου της .
Επίσης την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη, τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, την ΕΠΣ Καστοριάς και τον εκπρόσωπο της Βασίλη Μπότσαρη, τη Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Νάτσιου, την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβούλιου Κάλι Κυριακίδου, καθώς και τους ανθρώπους του Kostarazi24 και τέλος τον φίλο και συνεργάτη Κίμωνα Μηταλίδη.
Κλείνω με το λόγια του Γιώργου που ταιριάζουν απόλυτα:
Ένα Τραγούδι και για Σένα στο Άσπρο και Μαύρο της Ζωής σου

Εκδηλώσεις του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου αφιερωμένες στη μνήμη του Γιάννη Τομόπουλου (βίντεο)

 

 

Back to top button