ΑθλητικάΚαστοριά

Νέο μεταγραφικό μπαμ στην Καστοριά! (φωτο – δηλώσεις)


Νέο μεταγραφικό μπαμ είχαμε στην Καστοριά, αφού η “ερυθροκίτρινη ταξιαρχία” απέκτησε τον Γιώργο Παπαγεωργίου, που πέρυσι είχε μια εξαιρετική χρονιά με την Α. Ε. Λευκίμμης.
Μπορεί η ηλικία του Γιώργου Παπαγεωργίου (σε λίγους μήνες συμπληρώνει το 23ο έτος της ηλικίας του) να μην προδιαθέτει για την εμπειρία του και την ποδοσφαιρική του αξία, όμως η παρουσία του στα γήπεδα, ειδικότερα την τελευταία επταετία, την επιβεβαιώνει απόλυτα και μάλιστα σε ύψιστο βαθμό.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποτελέσει το «μήλο της έριδας», για πολλές ομάδες, αλλά η διοίκηση της Καστοριάς κινούμενη στοχευμένα και μεθοδικά κατόρθωσε και απέσπασε το πολυπόθητο “ναι” για την συνεργασία του, για την νέα χρονιά.
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, έχει γεννηθεί στην Φλώρινα στις 23/09/2000, αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος κι έχει ύψος 1.84 m και βάρος 76 Kgr.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Γιώργου Παπαγεωργίου, έχει ως εξής:
2015-2016: ΠΑΣ Φλώρινα
2016-2017: Πλατανιάς Κ-17
2017-2019 Π.Α.Ε Αρης Κ-19
2019-2021: Π.Ο.Ν. Καλλικράτειας
2021-2022: Ποσειδώνας Μηχανιώνας
2022-2023: Α. Ε. Λευκίμμης
Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, δήλωσε τα εξής:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Καστοριά. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η Καστοριά τους στόχους που έχει για τη νέα χρονιά, αλλά κι εγώ αντίστοιχα τους δικούς μου. Και φυσικά να συνδράμω με τη συνεργασία των υπόλοιπων συμπαικτών μου να οδηγήσουμε την Καστοριά, όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται”.
Γιώργο Παπαγεωργίου, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

 

Back to top button