ΚαστοριάΚοζάνη

Εκτροπή ΙΧ στον κάθετο Κρυσταλλοπηγή–Σιάτιστα – Επέβαινε οικογένεια με μικρό παιδί (ρεπορτάζ – φωτο)

Εκτροπή ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου στον κάθετο άξονα Κρυσταλλοπηγής – Σιάτιστας στο ρεύμα προς Σιάτιστα, λίγο πριν την είσοδο στην Εγνατία Οδό σήμερα το πρωί.
Επιτόπου έφθασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει για τον απεγκλωβισμό των επιβατών και του οδηγού, παρά τις μεγάλες υλικές ζημίες που υπέστη το αυτοκίνητο.
Στο χώρο έφθασε και η Αστυνομία, η οποία επιτρέπει προς το παρόν να περάσουν από το ρεύμα αυτό μόνο το μικρά ΙΧ αυτοκίνητα μέχρι να απομακρυνθεί το κατεστραμμένο ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με το μικρό της παιδάκι, οι οποίοι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.
Για προληπτικούς λόγους οι τρεις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
——————————————————–


——————————————————–
Διακοπή της κυκλοφορίας για περίπου μιάμιση ώρα σημειώθηκε, σήμερα (26.7.2023) το πρωί, στον κάθετο άξονα Κρυσταλλοπηγής – Σιάτιστας, μετά την εκτροπή ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου στο ρεύμα προς Σιάτιστα, λίγο πριν την είσοδο στην Εγνατία Οδό.
Επιτόπου έφθασε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει για τον απεγκλωβισμό των επιβατών και του οδηγού, παρά τις μεγάλες υλικές ζημίες που υπέστη το αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο πριν την αριστερή στροφή έσκασε το ένα από τα λάστιχα και είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.
Αφού το όχημα χτύπησε στην δεξιά προστατευτική μπαριέρα, έκτοτε για τα επόμενα 100μ. τουλάχιστον συνέχισε τις προσκρούσεις μέχρι να ακινητοποιηθεί.
Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε περίπου στις 9:30, σταδιακά, καθώς, μέχρι να απομακρυνθεί το κατεστραμμένο ΙΧ αυτοκίνητο που είχε κλείσει τον δρόμο, η αστυνομία, που βρέθηκε στο σημείο, αρχικά επέτρεπε τη διέλευση μόνο των ΙΧ αυτοκίνητων και αργότερα επέτρεψε τη διέλευση λεωφορείων και μεγάλων φορτηγών αυτοκίνητων.
Θωμάς (Μάκης) Νασιάδης
ertnews.gr

Back to top button