Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Γρηγοριάδης για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και συνεργασία με τα τμήματα του Π.Δ.Μ.

Η σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για την τριτοβάθμια εκπαίδευση θέτει τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητριών, μαθητών και των οικογενειών τους.  Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ όλα τα παιδιά που κατάφεραν να εισέλθουν σε κάποια σχολή της επιλογής τους. Αλλά οφείλω να σταθώ και σε αυτές και αυτούς που δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Η ζωή με τις ομορφιές αλλά και τις δυσκολίες της συνεχίζεται και μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις. Τα νέα παιδιά έχουν όλη την ζωή μπροστά για να βρουν τον δρόμο τους. Με προσπάθεια και έχοντας στόχους μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής, θέλω να σημειώσω ότι τα πανεπιστήμια θα πρέπει να έχουν κεντρικό ρόλο στη ζωή του εκάστοτε τόπου. Οι Δήμοι και οι φορείς κάθε τόπου που φιλοξενεί πανεπιστημιακά τμήματα οφείλουν να εξασφαλίσουν την μόνιμη συνεργασία με το επιστημονικό τους προσωπικό και να ωφελούνται από έρευνες και δράσεις των τμημάτων.

Για τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό μας ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, η αγαστή, συνεχής και παραγωγική συνεργασία με το  Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, είναι δέσμευση.

Γρηγόρης Γρηγοριάδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς

Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού

ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Back to top button