Καστοριάφωτορεπορτάζ

40 νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο συνδυασμός “ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ” του Άκη Τσούκα (φωτογραφίες)

Με την ανακοίνωση των 40 νέων υποψηφίων πλέον οι επίσημα ανακοινωθέντες υποψήφιοι με τον Άκη Τσούκα ανέρχονται στους 100. Αναμένεται συνέχεια…

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Η Καστοριά του μέλλοντος δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι υπόθεση ενός ανθρώπου. Ενώνουμε δυνάμεις άνθρωποι της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης, άνθρωποι της προσφοράς, της δουλειάς και του έργου σε διάφορους τομείς.

Με την υποψηφιότητά μας θέλουμε να συμμετάσχουμε ουσιαστικά στη δημιουργία της Νέας Καστοριάς με όραμα, έργα και πράξεις που αφορούν στη μέριμνα για τον ευάλωτο συνάνθρωπο, στην αναβάθμιση του τουρισμού, στην υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα, στη δημιουργία ελκυστικού περιβάλλοντος για επενδύσεις που θα αποβούν προς όφελος της οικονομίας του Δήμου μας, στην ενίσχυση της ντόπιας επιχειρηματικότητας καθώς και στην γενικότερη ανάπτυξη του τόπου μας που τόσο έχει ανάγκη.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς  Άκης Τσούκας επανέλαβε:  “Ως επόμενος δήμαρχος της Καστοριάς δεσμεύομαι να αναπτύξω την εξωστρέφεια με την δημιουργία δικτύων συνεργασιών με Ευρωπαϊκές πόλεις και φορείς, για την απόκτηση τεχνογνωσίας ώστε  η Καστοριά να προχωρήσει, να αναπτυχθεί και να αναζωογονηθεί ως μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη! Η δύναμη μας είναι οι άνθρωποι μας!”Μαζί, προχωράμε  ΜΠΡΟΣΤΑ!

Άκης Τσούκας

Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς 

«ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ»

 

Back to top button