Ελλάδα

Σουτζουκάκια με γραβιέρα Κρήτης και σάλτσα βασιλικού

Υλικά: 700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 200 γρ. γραβιέρα Κρήτης 1 πράσινο μήλο 2 σκελίδες σκόρδο 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί 2 αβγά 2κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ρύγανη 2 κ.γ. κύμινο Αλάτι – Πιπέρι. Για τη σάλτσα: 400 γρ. ντομάτα κονκασέ 2 κ.γ. ξερό βασιλικό 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή 3 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι – Πιπέρι.



 

Back to top button