ΕλλάδαΚόσμος

Το Microlino ξεκινάει επίσημα την πορεία του και στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει (βίντεο)

Το Microlino ξεκινάει επίσημα την πορεία του και στην Ελλάδα. Διαθέτει μοναδικό design και ρετρό αναφορές και αποτελεί μια από τις φιλικότερες προς το περιβάλλον λύσεις μετακίνησης. Σχεδιασμένο για δύο επιβάτες, εύκολο στο παρκάρισμα χάρη στο μικρό του μέγεθος και με ένα γενναιόδωρο αποθηκευτικό χώρο αποτελεί λύση μετακίνησης για το κέντρο των πόλεων.

Σχεδιασμένο στην Ελβετία από τους Wim, Oliver και Merlin Ouboter, είναι εξοπλισμένο με 3 διαφορετικές εκδόσεις μπαταρίας, χωρητικότητας 6kWh, 10,5kWh και 14 kWh οι οποίες επιτρέπουν αυτονομία 91, 177 και 230 χιλιομέτρων. Η μικρή και η μεγάλη μπαταρία αναμένονται να είναι διαθέσιμες στο Α’ τρίμηνο του 2024.

Εχει μέγιστη ταχύτητα 90 χλμ/ώρα και χωρητικότητα πορτμπαγκάζ 230 λίτρα. Είναι το πρώτο όχημα αυτής της κατηγορίας που διαθέτει αυτοφερόμενο πλαίσιο, προσφέροντάς του εξαιρετική ασφάλεια και δυναμική οδήγηση. Χάρη στο περιορισμένο του βάρος περίπου 500 κιλών, ο μικρός ηλεκτροκινητήρας δεν θα δυσκολευτεί να μεταφέρει με άνεση τους δύο επιβάτες του και το φορτίο τους.

Το Microlino είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με την μπαταρία των 10,5 kWh και με τιμή που ξεκινάει από τα 18.800 ευρώ με την κρατική επιδότηση.

ΑΠΕ

Back to top button