Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Δήλωση υποψηφιότητας του Ναούμ Ζήση (Ziskrar)

Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της υποψήφιας Δημάρχου Κάλι Κυριακίδου – Τσιάγγου διακρίνοντας σε αυτήν ήθος, καθάριο βλέμμα, εντιμότητα, γνώση και όρεξη για δουλειά και αποφάσισα να μετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Άργους Ορεστικού με τον συνδυασμό “Νέα Προοπτική”.
Οι λόγοι της απόφασής μου;
 Η αποπεράτωση έργων υποδομής, καθώς και ο σχεδιασμός, διεκδίκηση κονδυλίων και κατασκευή ουσιαστικών αναπτυξιακών έργων για τον Δήμο Άργους Ορεστικού.
 Η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μου και η προσπάθειά μου να συμβάλλω στην άμεση λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας, ώστε να αλλάξει η ποιότητα της ζωής τους.
 Σαν γονιός να προσπαθήσω για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας στον τόπο τους.
Ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος πιστεύω στην υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, όπου όλοι, παρά τις αντιπαραθέσεις τους, πρέπει να στηρίξουν ενεργά θεσμούς και πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία. Για χρόνια λόγω της ιδιότητας μου ως υγειονομικός έχω μάθει να
προσφέρω στον άνθρωπο. Αυτό αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα.
Ζητώ άμεσα λύση σε προβλήματα της καθημερινότητας μας, για τα οποία θέλω να συμμετέχω ενεργά στην επίλυση τους.
Δεσμεύομαι να βοηθήσω τους συμπολίτες μου γιατί και θέλω και μπορώ.
Τώρα είναι η ώρα
να χαράξουμε μια Νέα Προοπτική για τον τόπο μας, κάνοντας τις προσδοκίες μας πράξη. Γιατί, για την
καθημερινότητα όλων μας και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας χρειάζεται να συνεργαστούμε όλοι μαζί, για να γίνουν τα λόγια πράξεις όπως αυτά του Οδυσσέα Ελύτη τα οποία και με εκφράζουν:
«Είμαι ένας απλός, καθημερινός, αισιόδοξος άνθρωπος. Αλλά, δεν αντέχω τα παράθυρα χωρίς θέα. Τα παράθυρα βρίσκονται εκεί για να ταξιδεύουν τη ματιά. Για ν’ αποκαλύπτουν ορίζοντες. Για να υπόσχονται το “παραπέρα”».
Με εκτίμηση,
ΝΑΟΥΜ ΖΗΣΗΣ (ΖΙSKAR)

 

 

 

Back to top button