Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Γιώργος Πάνος: Επικίνδυνοι καιροί για να λες τη γνώμη σου…

Επικίνδυνοι καιροί για να λες τη γνώμη σου, ειδικά σε μικρά χωριά σαν το δικό μας.
Μία τόσο αυτονόητη λειτουργία της κοινωνικής ζωής πρέπει ντε και καλά να ερμηνεύεται πάντα σαν υστεροβουλία. Λοιπόν, προς πάσα κατεύθυνση και με πολύ απλά λόγια, το κριτήριο με το οποίο θα αποφασίσω πού θα πάει η ψήφος μου είναι οι προγραμματικές θέσεις και δεσμεύσεις των συνδυασμών για τα ζητήματα της αναπηρίας και ειδικότερα εκείνα των ατόμων στο φάσμα του αυτισμού. Στέγαση, εργασία, απασχόληση, εκπαίδευση.
Στις εκλογές του 2019 ο συνδυασμός του φίλου και συναδέλφου Αλέκου Ταμήλια συνέταξε και δημοσίευσε έναν οδικό χάρτη για τα θέματα αυτά. Το αναμένω και από τους υπόλοιπους.
Μέχρι σήμερα, όλοι οι συνδυασμοί, πλην ενός που λογικά θα ζητήσει και εκείνος να ενημερωθεί, έχουν λάβει ενημέρωση από το ΔΣ του σωματείου “Εταιρεία προστασίας ατόμων με αυτισμό-ΔΑΔ νομού Καστοριάς”, από ανθρώπους που ξημεροβραδιαζονται ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ για να δώσουν λύσεις σε προβλήματα που δεν μπορεί ο νους να συλλάβει. Ο κόσμος παραγνωρίζει το γεγονός ότι όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον καθένα, ανεργία, ακρίβεια, χρέη, απειλητικές για τη ζωή ασθένειες κ.λπ. ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝ τις δικές μας οικογένειες. Αντιθέτως, έρχονται να προστεθούν σε ένα πρόβλημα που από μόνο του μπορεί να τσακίσει την κάθε οικογένεια.
Αγαπητοί μου υποψήφιοι δήμαρχοι και σύμβουλοι, ξεκινήστε χθες!
Μάθετε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το τρέχον και το επόμενο έτος, ρωτήστε για τις δεσμεύσεις, ενημερωθείτε για το τι μπορεί να γίνει άμεσα και το τι πρέπει να ενταχθεί στον μελλοντικό προγραμματισμό και φανερώστε σε μας τις οικογένειες του φάσματος τις προτεραιότητές σας.
Γι’ αυτές θα σας κρίνουμε και για τα έργα σας θα σας μνημονεύουμε στον ξύπνιο μας και θα σας ονειρευόμαστε στον ύπνο μας.
Αν ψάχνετε για αφοσιωμένους ψηφοφόρους, επενδύστε την ενέργειά σας σε εμάς και τον κύκλο μας.
Δε θα χάσετε.
Από το Facebook του Γιώργου Πάνου

 

 

 

Back to top button