ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Σύλλογος Δισπηλιού στην Τορώνη για χορό, κάμπινγκ και βουτιές! (φωτογραφίες)

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αποστολή του Συλλόγου Δισπηλιού στην Τορώνη Χαλκιδικής 22/23/24-07-2023 με τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος ενηλίκων στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Συκιάς “Τα Συκιωτάκια” στην Τορώνη. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν χοροί από την Κρήτη, τον Πόντο, τη Θράκη και τη Μακεδονία, την οποία εκπροσώπησε ο Σύλλογος μας. Από την αποστολή αυτή δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι βουτιές στα καταγάλανα νερά της Χαλκιδικής και η επαφή με την ελληνική φύση που μας χάρισε η διήμερη διαμονή μας στο κάμπινγκ Πλατανίτσι.
“Φωτογραφίσαμε” όμορφες, πολύτιμες και συγκινητικές στιγμές, καθώς, ανάμεσα στα άλλα, νιώσαμε τους δεσμούς που μένουν περνώντας τα χρόνια, ανάμεσα σε έναν δάσκαλο, στους μαθητές του και σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα, καθώς ο πρόεδρος του Συλλόγου τα “Συκιωτάκια” ήταν μαθητής του χοροδιδασκάλου μας.
Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Συκιάς “Τα Συκιωτάκια” για την πολύ όμορφη φιλοξενία, το κάμπινγκ Πλατανίτσι, τον κ. Θεόφιλο Γεωργίου που συνόδεψε με την τρομπέτα του τους χορούς μας, τον χοροδιδάσκαλό μας κ Τσιάρα Κων/νο, τους χορευτές μας, καθώς και τους φίλους του Συλλόγου που μας συνόδεψαν στην αποστολή αυτή.
Άλλη μια υπέροχη και αξέχαστη εκδρομή. Και εις άλλα με υγεία!
Το ΔΣ

 

Back to top button