ΑθλητικάΚαστοριά

Οι αδελφές Παπαϊωάννου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων


Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων αναχώρησαν οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς Χριστίνα και Δήμητρα Παπαϊωάννου, οι οποίες είναι εδώ και καιρό βασικότατα μέλη της Εθνικής μας ομάδας. Τα κορίτσια του Ν.Ο.Κ. θα συμμετέχουν στο αγώνισμα της δικώπου άνευ νεανίδων στο Παρίσι, στους αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν από 2 έως και 6 Αυγούστου.
Οι αγώνες αυτοί αποτελούν test event για το αγώνισμα της κωπηλασίας, που θα διεξαχθεί στην Ολυμπιάδα του Παρισίου το 2024. Θα πραγματοποιηθούν στο κωπηλατοδρόμιο Stade Nautique de Vaires-sur-Marne, το οποίο ανακαινίσθηκε πλήρως το 2019 και βρίσκεται στα νοτιοανατολικά περίχωρα του Παρισιού, απέχοντας 35 χλμ από τον Πύργο του Άιφελ.

https://kopilasia.gr/media/26005/paris23.jpg?width=500&height=201.37693631669535
Στους αγώνες θα συμμετέχουν περισσότεροι από 610 αθλητές κι αθλήτριες από 53 χώρες όλου του κόσμου, σε συνολικά 14 αγωνίσματα.
Στο αγώνισμα της δικώπου άνευ νεανίδων στο οποίο αγωνίζονται τα κορίτσια του Ν.Ο.Κ. συμμετέχουν συνολικά 16 πληρώματα, από χώρες όπως: Αυστραλία, Η.Π.Α., Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Βραζιλία, Ιταλία, Ρουμανία, Ισπανία, κ.α. Το αγώνισμα της δικώπου άνευ νεανίδων θα ξεκινήσει με τα προκριματικά την Πέμπτη 3 Αυγούστου. Θα ακολουθήσουν οι επαναληπτικοί την Παρασκευή 4 Αυγούστου, οι ημιτελικοί το Σάββατο 5 Αυγούστου και οι τελικοί την Κυριακή 6 Αυγούστου.
Όλη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς εύχεται πολλές επιτυχίες σε όλα τα πληρώματα της Ελληνικής αποστολής.

Back to top button