Καστοριά

Θλίψη στον Σύλλογο ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών « Μαζί Σου» εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, πρέσβειρας καλής θελήσεως της UNESCO και προέδρου του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο» που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου.
Η εκλιπούσα για περισσότερα από 25 χρόνια αγωνίστηκε ενάντια στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και είχε πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.
Πέρα, όμως, από το διεθνώς αναγνωρισμένο έργο της και το πλήθος των τιμητικών τίτλων ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η 14η Οκτωβρίου 2010, όταν εγκαινιάστηκε το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων Ελπίδα στην Αθήνα, που έγινε στόχος ζωής της και επικεντρώθηκε στη φροντίδα παιδιών με καρκίνο.
Ο Σύλλογός μας, στον αγώνα του ενάντια στον παιδικό καρκίνο, είχε τη χαρά να συνεργαστεί με την « ΕΛΠΙΔΑ» και να διαπιστώσει την προσήλωση του ιδρύματος στην παροχή υψηλού ιατρικού επιπέδου φροντίδας στα παιδιά.
Ελπίζουμε η πολυδιάστατη δράση της κ. Βαρδινογιάννη, που την ανήγαγε σε σύμβολο προσφοράς και βοήθειας, να γίνει πηγή έμπνευσης και συστράτευσης στον αγώνα για την οριστική αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου.
Με εκτίμηση το Δ.Σ

 

 

 

Back to top button