Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Στη Δυτική Μακεδονία ο Κ. Μητσοτάκης για τη στήριξη Γ. Κασαπίδη

Στήριξη αδύναμων υποψηφιοτήτων περιφερειαρχών – Ασφυκτικός έλεγχος της αυτοδιοίκησης από το Μαξίμου

Τα πιο αρνητικά χρόνια της κομματικοποίησης της αυτοδιοίκησης και του πλήρους ελέγχου της από την κεντρική εξουσία φέρνει στη μνήμη η σημερινή τακτική του Μαξίμου.

Ο έλεγχος, μάλιστα, δεν είναι μόνο από το κόμμα, αλλά και προσωπικά από τον αρχηγό του, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου εκτός από την αυτοδιοίκηση, να ελέγξει πλήρως και το κόμμα μέσω της ανάδειξης σε θέση περιφερειαρχών δικών του επιλογών.

Πριν σβήσουν οι φλόγες από τις πυρκαγιές που κατέκαψαν τη χώρα και μπήκαν ακόμα και σε ένα από τα καλύτερα (υποτίθεται) στρατόπεδα, βάζοντας φωτιά στα πυρομαχικά του, ο πρωθυπουργός ξεκίνησε προσωπικά περιοδείες για να επιβάλλει τους εκλεκτούς του στις περιφέρειες!

Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το Βόρειο Αιγαίο, θα μεταβεί προσωπικά στην Καλαμάτα για να στηρίξει τον (επιλογής Σαμαρά) υποψήφιο «γαλάζιο» περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό γιατί λέει δεν έχει …αναγνωρισιμότητα, αλλά και στη Δυτική Μακεδονία, όπου ο Γιώργος Κασαπίδης κινδυνεύει λόγω και της υποψηφιότητας του «αντάρτη» πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Αμανατίδη.

Κατά τα λοιπά, η αυτοδιοίκηση είναι …ακηδεμόνευτη!

 ieidiseis.gr

Back to top button