ΑθλητικάΚαστοριά

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς για την παγκόσμια επιτυχία της Χριστίνας και της Δήμητρας Παπαϊωάννου

Με μία απίστευτα σπουδαία επιτυχία επιστρέφουν από το Παρίσι οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς Χριστίνα και Δήμητρα Παπαϊωάννου. Τα κορίτσια του Ν.Ο.Κ. κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα της δικώπου άνευ πηδαλιούχου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων.
Το Ελληνικό πλήρωμα έκανε μία σπουδαία κούρσα, όπου κατέθεσαν ψυχή, καταφέρνοντας να φτάσουν στον τερματισμό λίγο πίσω από το πλήρωμα της Ρουμανίας, το οποίο με δύο εξίσου σπουδαίες αθλήτριες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Τα κορίτσια του Ν.Ο.Κ., μετά από το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πριν από λίγους μήνες στο αγώνισμα της τετρακώπου άνευ πηδαλιούχου, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απέδειξαν περίτρανα για ακόμα μία φορά, πως είναι αθλήτριες παγκοσμίου επιπέδου, στις οποίες το μέλλον προβλέπεται ιδιαίτερα λαμπρό.
Το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς συγχαίρουν θερμά τη Δήμητρα και τη Χριστίνα Παπαϊωάννου και εύχονται να έχουν πάντα υγεία, καλή επιστροφή στην Ελλάδα και πολλές ακόμα επιτυχίες στο μέλλον.

Ασημένιες παγκόσμιες οι αδελφές Παπαϊωάννου του ΝΟΚ (φωτο)

Ασημένιος και ο Χωλόπουλος στο παγκόσμιο

 

 

Back to top button