ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Το “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” παραβρέθηκε και φέτος στο River Party

Το << Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο >>, παραβρέθηκε με Μέλη και Εθελοντές του, στον χώρο των εκδηλώσεων του River Party από 4/6-08-2023, με Δράσεις Ενημέρωσης-Ευαισθητοποίησης, σχετικά με το έργο του Εθελοντικού μας Οργανισμού, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, και όπου αλλού ζητηθεί και είναι εφικτό στην Δυτική Μακεδονία.
Στα πλαίσια της εκστρατείας συλλογής τροφίμων που πραγματοποιεί το << Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί  – Δράσεις για τον Άνθρωπο >>, κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού, για την ενίσχυση 80 ευάλωτων οικογενειών, με ανήλικα παιδιά, κάτω από τα όρια της φτώχειας (Πρόγραμμα Ηλιαχτίδα ζωής – Β΄Κύκλος), και 50 οικογενειών ηλικιωμένων (Πρόγραμμα Φροντίδα για την Τρίτη ηλικία – Β΄Κύκλος), και στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο Οργανισμός μας, κάνει έκκληση στους φίλους και υποστηρικτές μας να στηρίξουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια, συνεχίζοντας όλο το καλοκαίρι την στήριξη του Κοινωνικού του Παντοπωλείου.
Επόμενος σταθμός η παρουσία του Οργανισμού μας, στις τριήμερες εκδηλώσεις
<< Μουσικός Σεπτέμβριος >>, του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς << Κέλετρον >>, 1/3-09-2023, στις Νέες Εργατικές Κατοικίες Καστοριάς, όπου θα γίνει και συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας από Μέλη και Εθελοντές του Οργανισμού μας.
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους διοργανωτές του River Party, τον κ. ΜΥΛΩΝΑ Κώστα και την ομάδα του, που απευθείας έκαναν αποδεκτό το αίτημα του Οργανισμού μας, και μας παρείχαν καθημερινά κάθε δυνατή διευκόλυνση στο έργο μας, αποδεικνύοντας ότι συνεχίζουν επάξια την παράδοση που δημιούργησε το River Party για 43η χρονιά.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς!
Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Back to top button