Καστοριά

Επίσκεψη Δ.Κοζατσάνη & Θ.Μανου στο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στον Αλιάκμονα Τ.Κ. Καλοχωρίου

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Θ. Μάνου στο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην κοίτη του ποταμού Αλιάκμονα Τ.Κ. Καλοχωρίου.

Tο ολοκληρωμένο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας του ποταμού Αλιάκμονα, στα πλαίσια του σχεδίου πρόληψης πλημμυρικών φαινομένων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Αντιπεριφέρειας Πολιτικής Προστασίας, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Θ. Μάνος, παρουσία του Προέδρου της Τ.Κ. Καλοχωρίου Νικηφόρου Μυρκόπουλου και του Προέδρου του ΤΟΕΒ Αλιάκμονα Σωτήρη Παπαδόπουλου.

Το έργο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσης της κοίτης του ποταμού Αλιάκμονα στην περιοχή της Τ.Κ. Καλοχωρίου, με παράλληλο στόχο την ενίσχυση των 2 λιμνοδεξαμενών, οι οποίες εξυπηρετούν της άρδευσης της περιοχής.

Η Περιφερειακή Αρχή υλοποιεί έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και των παραγωγών, έχοντας ως άμεση προτεραιότητα την ασφάλειά τους.Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας στο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην κοίτη του ποταμού Αλιάκμονα Τ.Κ. Καλοχωρίου.

Back to top button